Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από 1η Ιουλίου στο «Απήλιον» ο Παναθηναϊκός

Από 1η Ιουλίου στο «Απήλιον» ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2013 19:38
Την 1η Ιουλίου και όχι τον Ιανουάριο του 2014 όπως ήταν η αρχική πληροφόρηση, θα μετακομίσει στο «Απήλιον» ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ. Μένει στο… δρόμο ο Πανιώνιος.

Μετά τη διαφωνία που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στις συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζο με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη όσον αφορά το ύψος του ενοικίου στην Παιανία, η ΠΑΕ στράφηκε στη λύση του «Απήλιον» το οποίο αποτελεί το νέο «σπίτι» της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πράσινοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το νέο προπονητικό κέντρο τον Ιανουάριο του 2014, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ, οι παίκτες θα αρχίσουν τις προπονήσεις την 1η Ιουλίου!

Ωστόσο πιθανόν να προκύψει πρόβλημα σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Ευρώπη, καθώς βάσει του πλάνου του Γιάννη Αναστασίου και των συνεργατών του, η ομάδα θα πρέπει να αρχίσει τις προπονήσεις στις 18 Ιουνίου.

Έτσι, κρίνεται αναγκαίο να βρεθεί ένα άλλο προπονητικό κέντρο ώστε να γίνουν εκεί οι προπονήσεις έως ότου το «Απήλιον» να είναι έτοιμο για χρήση.

Ψάχνει για προπονητικό κέντρο ο Πανιώνιος


Η παραχώρηση του «Απήλιον» στον Παναθηναϊκό, προκαλεί προβλήματα στον Πανιώνιο και στα ποδοσφαιρικά του τμήματα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη ομάδα υπάρχει οικονομικό πρόβλημα για ενοικίαση άλλου προπονητικού κέντρου, ενώ να σημειωθεί πως και οι ακαδημίες της ομάδας φιλοξενούνταν στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.