Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από Ολυμπιακό Βόλου

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από Ολυμπιακό Βόλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2015 17:22
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλους δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου. Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ γνωστοποίηση τη λύση συνεργασίας μαζί του αλλά και με τον Στέλιο Βενετίδη.

Ο 38χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τους Βολιώτες στα μέσα της σεζόν, οδηγώντας την ομάδα μέχρι τη διαδικασία των πλει-οφ της Football League.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον κ. Δημήτρη Ελευθερόπουλο όσο και τον κ. Στέλιο Βενετίδη για όσα προσέφεραν στην ομάδα μας έως και σήμερα. Σύσσωμη η Διοίκηση εύχεται και στους δύο καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα».

«Δεν είναι οικονομικός ο λόγος που φεύγω»


Σε συνέντευξη του στον «ΣΠΟΡ FM 94,6», ο Ελευθερόπουλος ευχαρίστησε την ομάδα και ξεκαθάρισε πως δεν είναι οικονομικός ο λόγος της αποχώρησης του:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου. Είναι εκπληκτικό αυτό που έζησα στον Βόλο. Φεύγω μετά από 6-7 μήνες και μόνο θετικά έχω να κρατήσω. Ακόμα και γονείς στο δρόμο, που δεν στηρίζουν τον Ολυμπιακό, μας είπαν υπέροχα λόγια για το εξωαγωνιστικό κομμάτι. Αυτή η πόλη δείχνει ότι έχει παιδεία και κουλτούρα και μπορεί να γίνει παράδειγμα για τους υπόλοιπους» δήλωσε ο Ελευθερόπουλος και πρόσθεσε:

«Δεν είναι οικονομικός ο λόγος που φεύγω. Δεν θα ήταν αυτός ο λόγος, σε οποιαδήποτε ομάδα. Πριν πάρουμε μια απόφαση για το που θα πάμε τη ζυγίζουμε πολύ καλά. Έχουμε αποφασίσει πως στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχουμε τον πρώτο τελευταίο λόγο και πάντα κάνουμε μια κουβέντα για να δούμε αν υπάρχει ταύτιση» «Στην πρώτη κουβέντα που κάναμε στον Ολυμπιακό Βόλου μας έδωσαν τα κλειδιά, ποτέ δεν μας ενόχλησαν, απήλαυσαν κι εκείνοι το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα.

Το σημαντικότερο είναι πως ακόμα και στα πλέι οφ που δεν πήραμε τα αποτελέσματα που έπρεπε, οι άνθρωποι της ομάδας και ο κόσμος ήταν ακόμα δίπλα μας. Τώρα τα δεδομένα θα αλλάξουν την ομάδα, θα μπουν καινούριοι άνθρωποι, που δεν έχουμε μιλήσει. Μπορεί να συζητήσουμε μαζί τους και να τα βρούμε
», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος διέψευσε πως έχει πρόταση από την Καλλονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.