Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Μιλάμε με Τέβες, υπογράφει ο Βιέτο»

Σιμεόνε: «Μιλάμε με Τέβες, υπογράφει ο Βιέτο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2015 16:01
Σε συζητήσεις με τον Κάρλος Τέβες βρίσκεται η Ατλέτικο όπως αποκάλυψε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. «Ιδανικός παίκτης για το στυλ παιχνιδιού μας» δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

Για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες ενδιαφέρεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε συνέντευξη του στην «AS», ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποκάλυψε πως οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Αργεντινό άσο της Γιουβέντους και τόνισε ότι ο παίκτης είναι ιδανικός για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του:

«Πρέπει να παραδεχτώ πως δεν έχω μιλήσει προσωπικά με τον Κάρλος, όμως γνωρίζω ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του. Είναι πάντα συναρπαστικό να συνδέεσαι με παίκτες όπως ο Τέβες. Θα είναι μια ιδανική μεταγραφή για το στυλ παιχνιδιού μας» δήλωσε ο Τσόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Τέβες, που προπονείται με την Εθνική Αργεντινής ενόψει του Κόπα Αμέρικα, επικοινώνησε με την Γιουβέντους και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Τορίνο. Για τον παίκτη φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης η Παρί Σεν Ζερμέν, ομάδες από ΗΠΑ και Κατάρ, όπως και η Μπόκα Τζούνιορς.

«Υπογράφει ο Βιέτο, δεν είναι στα πλάνα μας ο Φαλκάο»


Σιμεόνε: «Μιλάμε με Τέβες, υπογράφει ο Βιέτο»
Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Σιμεόνε αποκάλυψε πως η μεταγραφή του Λούκας Βιέτο από τη Βιγιαρεάλ είναι κλεισμένη, ενώ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Νεγρέδο και Φαλκάο:

«Ο Βιέτο είναι ένας από τους στόχους μας. Οι υπογραφές είναι προ των πυλών και περιμένω να τον έχω παίκτη μου τη νέα σεζόν. Είναι ωραίος παίκτης, με υψηλή τακτική, δεν διαφέρει πολύ από τον Νταβίντ Βίγια και μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό. Τον γνωρίζω καλά από τη Ρασίνγκ και του έδωσα την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο. Θα είναι μια σπουδαία προσθήκη», δήλωσε ο Σιμεόνε και αναφέρθηκε για τους Νεγρέδο και Φαλκάο:

«Είναι αλήθεια ότι μιλήσαμε με τον Αλβάρο (σ.σ Νεγρέδο) την περασμένη σεζόν και είναι ένας παίκτης που μας αρέσει πολύ. Θα δούμε τι έχουν να πουν οι αθλητικοί διευθυντές. Η επιστροφή του Φαλκάο δεν είναι κάτι που έχει εξεταστεί από τον σύλλογο. Ήταν πολύ σημαντικός για μας όταν ήταν εδώ, αλλά δεν είναι πλέον μέρος των σχεδίων μας».

Για το αν τον ανησυχούν οι επιθετικές επιδόσεις της ομάδας: «Την περασμένη σεζόν ο Ντιέγκο Κόστα σκόραρε 28 γκολ και ο Βίγια πρόσθεσε άλλα 12. Αυτή τη σεζόν ο Γκριεζμάν σκόραρε 22 γκολ και ο Μάντζουκιτς 12. Η πρώτη μας γραμμή δεν είναι το πρόβλημα. Έχουμε πρόβλημα στο να παίρνουμε γκολ από άλλες περιοχές του γηπέδου. Ο Τόρες πέτυχε 3 γκολ σε 19 παιχνίδια, ο Αρντά και ο Κόκε σημείωσαν 2 γκολ. Ο Τιάγκο πέτυχε 5. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η υπόλοιπη ομάδα δυσκολεύτηκε λίγο να βοηθήσει την πρώτη μας γραμμή στο σκοράρισμα».

Για το αν βλέπει τον εαυτό του στον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής: «Ελπίζω μια μέρα να γίνω προπονητής της Εθνικής Αργεντινής. Ελπίζω όταν έρθει αυτή η στιγμή να είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμος. Αγαπάω την Ατλέτικο, όμως δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Σε αυτό το παιχνίδι, αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα. Θέλω να βρεθώ στον πάγκο της Αργεντινής μόλις αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.