Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τη Γουέστ Χαμ ο Μπίλιτς

Ανέλαβε τη Γουέστ Χαμ ο Μπίλιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2015 15:09
Προπονητής της Γουέστ Χαμ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποίος επιστρέφει στα «σφυριά» μετά από 18 χρόνια.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς, που ακούστηκε για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, είναι ο αντικαταστάτης του Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο της Γουέστ Χαμ.

Ο Κροάτης προπονητής αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου, στην οποία επιστρέφει μετά από 18 χρόνια, καθώς τη σεζόν 1996-97 είχε φορέσει τη φανέλα των «σφυριών» ως ποδοσφαιριστής.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Η Γουέστ Χαμ είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος. Θέλω να πω στους οπαδούς ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 46χρονος, ο οποίος πιάνει άμεσα δουλειά καθώς θα κάνει επίσημο ντεμπούτο σε λιγότερο από ένα μήνα!

Υπενθυμίζεται ότι η Γουέστ Χαμ κέρδισε ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της βαθμολογίας Fair Play και θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν από τις 2 Ιουλίου (!) και τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ!

Το ποσοστό νικών των προπονητών της Γουέστ Χαμ από το 1990:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.