Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίνης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Εθνική»

Νίνης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Εθνική»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2015 23:11
Ευτυχισμένος που είναι ξανά μέλος της Εθνικής δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης στο πλαίσιο της προπόνησης της Δευτέρας. «Πρέπει να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε για την πρόκριση».

Έπειτα από μια διετία, ο Σωτήρης Νίνης επέστρεψε στην Εθνική Ελλάδας, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα πλει-οφ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας άσος δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται ξανά στην αποστολή της «γαλανόλευκης» ενώ τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρέπει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για την πρόκριση στα τελικά του Euro:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω. Οι τραυματισμοί γίνονται, έτυχε να μου συμβεί στην Εθνική. Από την Εθνική έχω πολύ καλές αναμνήσεις, αισθάνομαι πολύ καλά που γύρισα και με το όλο κλίμα εδώ», δήλωσε ο Νίνης και αναφέρθηκε στις πιθανότητες τις πρόκρισης:

«Πρέπει να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες έχουμε. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα το κυνηγάμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέρα από τις νίκες. Πάντα υπήρχε κίνητρο και φιλοδοξία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι καθαρά ψυχολογικό αυτή τη στιγμή. Μόλις πάρουμε την πρώτη νίκη τα αποτελέσματα θα έρθουν πιο εύκολα. Πρέπει να βρούμε ξανά την ταυτότητά μας σαν ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Ταξιάρχης Φούντας μίλησε για την πρώτη του κλήση στην Εθνική: «Έκανα ένα καλό πρωτάθλημα και η Εθνική είναι η ανταμοιβή μου. Το να είναι ο προπονητής της Εθνικής στην κερκίδα και να σε παρακολουθεί είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Δεν έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα αλλά πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα για να πάμε στα Ν. Φερόε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα την πρώτη φορά έχεις άγχος. Τα παιδιά με έχουν υποδεχθεί θερμά και είμαι χαρούμενος. Πρέπει να κάνουμε σκληρή προπόνηση και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.