Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Κουτίνιο η Βραζιλία, πεντάρες για Αργεντινή και Ουρουγουάη (videos)

Με Κουτίνιο η Βραζιλία, πεντάρες για Αργεντινή και Ουρουγουάη (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2015 01:19
Με τον Κουτίνιο να πετυχαίνει γκολ-«ζωγραφιά», η Βραζιλία κέρδισε με 2-0 το Μεξικό στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας για το Κόπα Αμέρικα.

Η Βραζιλία κέρδισε με 2-0 το Μεξικό σε φιλικό που διεξήχθη στο Σάο Πάολο και έκανε το 9x9 με τον Ντούγκα στον πάγκο της.

Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Φελίπε Κουτίνιο στο 27ο λεπτό. Ο κορυφαίος της φετινής Λίβερπουλ άνοιξε λογαριασμό με το εθνόσημο, «γράφοντας» το 1-0 με εντυπωσιακό τελείωμα από δύσκολη θέση.

Η Βραζιλία είχε την υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 37' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με γκολ του Ταρντέλι.

Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη Βραζιλία και το δεύτερο για το Μεξικό, το οποίο είχε έρθει ισόπαλο 1-1 με το Περού σε παιχνίδι που έγινε στη Λίμα στις 4 Ιουνίου.

Πεντάρες για Αργεντινή και Ουρουγουάη


Με Κουτίνιο η Βραζιλία, πεντάρες για Αργεντινή και Ουρουγουάη (videos)
Σε φιλικό που έγινε τα ξημερώματα, η Αργεντινή διέλυσε με 5-0 τη Βολιβία και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Παραγουάη.

Η «αλμπισελέστε», παίζοντας χωρίς τους Μέσι και Τέβες, είχε πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ με το εθνόσημο (29’ πεν., 31’, 51’).

Τα άλλα δύο γκολ πέτυχε ο Ντι Μαρία (25’, 55’ πεν.) δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο μετά την απογοητευτική σεζόν στην Γιουνάιτεντ.

Εμφατική φιλική νίκη και για την Ουρουγουάη, η οποία διέλυσε με 5-1 την Γουατεμάλα, με τον Καβάνι να πετυχαίνει δύο γκολ.

Τέλος, η Παραγουάη ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ονδούρα, έχοντας πρωταγωνιστή τον Σάντα Κρούζ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ αλλά και ένα αυτογκόλ!

Με δέκα παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, καθώς ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Νέλσον Βαλδές πιάστηκε στα χέρια με τον Φιγκερόα μετά από… δολοφονικό χτύπημα του δεύτερου στο 51ο λεπτό.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.