Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Σε επαφές με Γκράθια ο Ολυμπιακός»

«Σε επαφές με Γκράθια ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2015 00:56
Τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περιέρα ψάχνει ο Ολυμπιακός, με τους Ισπανούς να αποκαλύπτουν πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον τεχνικό της Μάλαγα, Χάβι Γκράθια.

Στην ισπανική αγορά στρέφεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Βίτορ Περέιρα. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται από τη διοίκηση και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες.

Οι Ισπανοί βάζουν αρκετά ψηλά το όνομα του Χάβι Γκράθια, με βραδινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo να αποκαλύπτει πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον τεχνικό της Μάλαγα.

Το όνομα του 45χρονου τεχνικού είναι γνωστό στη χώρα μας, καθώς στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Γκράθια είναι προβληματισμένος απ’ τις διοικητικές εξελίξεις στη Μάλαγα. Την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος των Ανδαλουσιανών υπέβαλε την παραίτηση του και πλέον το πρότζεκτ της ομάδας δεν είναι ξεκάθαρο. Παράλληλα, η αποτυχία της ομάδας να βγει στην Ευρώπη, πιθανότατα θα φέρει αποχωρήσεις παικτών, κάτι που ανησυχεί τον Ισπανό τεχνικό.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σοβαρό κίνητρο για να αφήσει τη Μάλαγα, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως ο προπονητής ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία για να «ζυγίσει» τα πράγματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.