Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τούμπα ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τούμπα ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2015 22:34
Με γκολ του Καραμάνου (45’), ο Ατρόμητος κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τον έριξε στην 4η θέση και έμεινε ζωντανός για την 2η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όλα ανοιχτά για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Την πρώτη του νίκη στα πλει-οφ πανηγύρισε ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες νίκησαν με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον προσπέρασαν στην 3η θέση με 5 βαθμούς.

Το γκολ του Καραμάνου στο 45’ έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και πλέον και οι τρεις ομάδες έχουν πιθανότητες για την 2η θέση που δίνει το καλό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αστέρας βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, καθώς χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να βγει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη σερί φορά.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκη στην Τρίπολη αλλά και ισοπαλία ή ήττα του Ατρόμητου. Τέλος, ο Ατρόμητος θέλει νίκη κόντρα στον αδιάφορο Παναθηναϊκό αλλά και ήττα του Αστέρα, αφού οι Αρκάδες υπερέχουν στην ισοβαθμία (μετρούν τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλέι-οφ).

 Σούπερ Λιγκ: Άλωσε την Τούμπα ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρώτη τελική στο 1ο λεπτό του αγώνα με σουτ του Παπάζογλου, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Ιτάνζ. Ο ίδιος απείλησε ξανά στο 8’ με κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε αρκετά πάνω από την εστία.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμό μετά το πρώτο δεκάλεπτο και σπατάλησε αρκετές καλές στιγμές για να προηγηθεί. Στο 11’ ο Αθανασιάδης έκανε την προβολή, μετά από σέντρα του Ρατς, ο Γκορμπούνοφ έδιωξε και ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει με πλασέ.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία με τον Μακ, ο οποίος δεν έπιασε καλά το σουτ μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη. Ο Σλοβάκος είχε νέα καλή στιγμή στο 22’, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ. Μάλιστα ο άσος του ΠΑΟΚ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και τελικά αποχώρησε στο 53’.

Στο 27’ ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε στη γραμμή το σουτ του Κίτσιου, ενώ η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε στο 40’. Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 44’ ο Βίτορ έπιασε δυνατή κεφαλιά από το ύψος πέναλτι αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας το μηδέν.

Ένα λεπτό μετά ήρθε το γκολ για τον Ατρόμητο! Ο Καραμάνος ξέφυγε από Τζαβέλλα και Βίτορ και «έγραψε» το 1-0 νικώντας τον Ιτάνζ με συρτό σουτ. Μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός πανηγύρισε «βγάζοντας»… βέλη προς την εξέδρα, κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό στους γηπεδούχους και κυρίως στον Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος πανηγυρίζει με τον ίδιο τρόπο.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς. Μάλιστα οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι στο 49’, ωστόσο ο Δασκαλόπουλος δεν είδε το τράβηγμα στον Παπαδόπουλο.

Ένα λεπτό μετά ο Κωνσταντινίδης έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του από πλάγια θέση πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 58’ ο Γκορμπούνοφ έδιωξε τη μπάλα, μετά από κεφαλιά του Παπαδόπουλου, ενώ στο 64’ μπλόκαρε τη μπάλα μετά από σουτ του Αθανασιάδη. Ο γκολκίπερ του Ατρόμητου είπε νέο «όχι» σε σουτ του Κλάους στο 71’, στην τελευταία φάση των γηπεδούχων για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Από το 81’ ο «δικέφαλος του βορρά» έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω τραυματισμού του Κωνσταντινίδη, αφού ο Γεωργιάδης είχε κάνει τις τρεις αλλαγές. Στο 86’ ο Ατρόμητος είχε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, όμως ο Παπάζογλου δεν ευστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος αποδοκίμαζε συνεχώς τους παίκτες, ενώ ακούστηκαν σκληρά συνθήματα από τη θύρα-4. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην τελευταία θέση και για να τερματίσει 2ος χρειάζεται μόνο νίκη στην Τρίπολη αλλά και ισοπαλία ή ήττα του Ατρόμητου απέναντι στο αδιάφορο Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος με νίκη στο Περιστέρι εξασφαλίζει σίγουρα την 3η θέση ενώ θα τερματίσει 2ος εάν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη

Η βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 14
2. Αστέρας 7
3. Ατρόμητος 5
4. ΠΑΟΚ 4

Τελευταία αγωνιστική (07/06, 20:30):

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

2η θέση: Όμιλοι Γιουρόπα Λιγκ (πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου)
3η θέση: 3ος Προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ (πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου)
4η θέση: 2ος Προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ (πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.