Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έφυγε με βαθμό από τη Λεωφόρο ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Έφυγε με βαθμό από τη Λεωφόρο ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2015 20:23
Παναθηναϊκός και Αστέρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λεωφόρο, σκορ που επέτρεψε στους Αρκάδες να ξεφύγουν προσωρινά με +3 από τον ΠΑΟΚ στη μάχη για τη 2η θέση.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του απώλεια στα πλει-οφ. Οι Αρκάδες έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη Λεωφόρο και πλέον επικεντρώνονται στο κρίσιμο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Παιχνίδι χωρίς ρυθμό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να ήταν αδιάφορος καθώς έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση των πλει-οφ και τη συμμετοχή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει αρκετές αλλαγές, οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο κατάφεραν να δημιουργήσουν μόλις μια αξιόλογη ευκαιρία.

Αυτή ήρθε στο 18’, όταν ο Μπεργκ βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο, αλλά ο Σουηδός δεν κατάφερε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρο. Στον αντίποδα, το μοναδικό σουτ του Αστέρα προς την εστία του Κοτσόλη ήρθε στο 27' με άστοχη εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα την επανάληψη και στο 55’ είχαν την πρώτη τους σημαντική στιγμή με διαγώνιο σουτ του Γιαννιώτα, το οποίο έφυγε λίγο έξω. Ένα λεπτό μετά οι Αρκάδες απείλησαν ξανά, με τον Κοτσόλη να μπλοκάρει το σουτ του Τσοκάνη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής μετά από όμορφη κάθετη του Σκουρτάι.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 57’ με άστοχο σουτ του Ατζαγκούν από καλή θέση, ενώ η επόμενη φάση σημειώθηκε στο 71’, όταν ο Παντελιάδης επιχείρησε το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Η είσοδος των Ζέκα και Καρέλη έδωσαν πνοή την επίθεση του Παναθηναϊκού. Στο 72’ ο Καρέλης έβγαλε σέντρα για τον Μπεγκ, ο οποίος δεν πρόλαβε η μπάλα, ενώ στο 80’ ο Ζέκα έκανε το γύρισμα, όμως ο Σουηδός δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-0.

Οι «πράσινοι» είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 82’, όταν ο Ζέκα βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Ατζαγκούν, όμως το σουτ του Νιγηριανού ήταν απογοητευτικό. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώναάνηκε στον Αστέρα. Στο 87’ ο Ιγκλέσιας δοκίμασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ο Κοτσόλης απόκρουσε ασταθώς και ο Σκουρτάι δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ και ο Αστέρας ξέφυγε προσωρινά με +3 από τον ΠΑΟΚ πριν τον τελικό των δύο ομάδων στην Τρίπολη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.