Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενίτεθ: «Επέστρεψα σπίτι και θέλω τίτλους»

Μπενίτεθ: «Επέστρεψα σπίτι και θέλω τίτλους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2015 16:49
Τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο υποσχέθηκε στους οπαδούς της Ρεάλ ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρια του κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (3/6) την πρόσληψη του Ράφα Μπενίτεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και λίγες ώρες μετά ο Ισπανός προπονητής παρουσιάστηκε στο «Μπερναμπέου» από τη διοίκηση της «βασίλισσας».

Ο Μαδριλένος τεχνικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, δηλώνοντας πως είναι μία συναρπαστική ημέρα γι’ αυτόν, επειδή επέστρεψε σπίτι του. Ο ίδιος υποσχέθηκε τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο ενώ αποκάλυψε πως μίλησε με τον Κάρλο Αντσελότι:

«Είναι μία συναρπαστική ημέρα για εμένα, επειδή είμαι στο σπίτι μου ξανά. Ελπίζω να κερδίσουμε τίτλους και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Σας ευχαριστώ όλους για τη θερμή υποδοχή. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, όταν πρέπει να μιλήσω και δεν ξέρω τι να πω.

Μπενίτεθ: «Επέστρεψα σπίτι και θέλω τίτλους»
Είμαι ενθουσιασμένος. Σας υπόσχομαι να εργαστώ με αφοσίωση και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείξατε
», δήλωσε ο Μπενίτεθ, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι παίκτες της Ρεάλ εξέφρασαν την στήριξη τους στον Κάρλο Αντσελότι:

«Οι παίκτες πρέπει να δείξουν την αγάπη τους στον Κάρλο μετά απ’ όλα αυτά που πέρασαν μαζί. Μίλησα με τον Αντσελότι και του ευχήθηκα τα καλύτερα» δήλωσε ο Ισπανός.

Σε ερώτηση για το αν προτιμάει την Ρεάλ του Μουρίνιο ή αυτή του Αντσελότι, ο Μπενίτεθ απάντησε: «Μου αρέσει η Ρεάλ που κερδίζει και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν θα προσπαθήσω να γίνω σαν τους άλλους προπονητές. Σκέφτομαι μόνο το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ καλωσόρισε τον Μπενίτεθ, χαρακτηρίζοντας τον έναν από τους καλύτερους του κόσμου: «Σήμερα ξεκινάει μία νέα εποχή. Οι απαιτήσεις της Ρεάλ είναι πάντα υψηλές και η άφιξη του νέου προπονητή έγινε με σκοπό να μας κάνει πιο ισχυρούς. Αναπνέει για το ποδόσφαιρο και τη Ρεάλ. Γνωρίζει τις αξίες και τις αρχές μας. Είναι ξακουστός για την εξαιρετική προετοιμασία του πριν τα παιχνίδια και για το μεγάλο ιστορικό του. Έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.