Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Εσιέν!

Υπέγραψε ο Εσιέν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2015 23:36
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω κι άλλα τρόπαια» δήλωσε ο παίκτης.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Ο Μίκαελ Εσιέν πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αμέσως μετά τις υπογραφές, ο Γκανέζος μέσος δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στους «πράσινους» και έθεσε στόχο την κατάκτηση τίτλων. Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ υποσχέθηκε πως θα κάνει το παν για να ανταποδώσει τη χαρά που του πρόσφεραν οι φίλοι της ομάδας στο αεροδρόμιο.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εσιέν:


Υπέγραψε ο Εσιέν!
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου πορεία στον Παναθηναϊκό. Είμαι πλέον μέλος του Παναθηναϊκού. Θα μεταφέρω την εμπειρία μου και θα κάνω τα πάντα για την ομάδα.

Αν είναι πρόκληση για τον ίδιο η νέα του ομάδα: «Αποτελεί για μένα μια πρόκληση. Είμαι νικητής και ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω κι άλλα τρόπαια και να κάνω ό,τι μπορώ για τη νέα μου ομάδα»

Για την υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Όταν είδα τους οπαδούς, ήταν μεγάλη η χαρά μου, που ήρθαν για μένα στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο! Θέλω να τους ευχαριστήσω κι εγώ θα κάνω το παν για να τους το ανταποδώσω».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο σύλλογος θα μπορέσει να περάσει τα πλέι οφ και να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα είναι κάτι εύκολο, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Για το αν δυσκολεύτηκε να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, συζητήσαμε, μου έδειξε σεβασμό κάτι που εκτίμησα δεόντως και κάπως έτσι με έπεισε για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

Για το αν γνωρίζει πράγματα για τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα συγκεκριμένη γνώση της ομάδας, τους παίκτες κτλ. Αύριο θα δω τον αγώνα και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους, όπως φυσικά με οποιονδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας».

Για το πώς βιώνει τις πρώτες του ώρες στην ομάδα: «Η πρώτη εντύπωση απ’ τον κόσμο ήταν πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο. Ό,τι έχω δει στην Αθήνα μου άρεσε μέχρι στιγμής και δεν βλέπω την ώρα για να βρεθώ δίπλα στην ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.