Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μίλησε με Ατλέτικο ο Ικάρντι»

«Μίλησε με Ατλέτικο ο Ικάρντι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2015 22:54
Σε επαφή με ανθρώπους της Ατλέτικο ήρθε ο Μάουρο Ικάρντι, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάουρο Ικάρντι στην Ιταλία δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τις μεγάλες ομάδες και γι’ αυτό η Ίντερ επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του 22χρονου επιθετικού.

Ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη αποκάλυψε πως ο Αργεντινός φορ ήρθε σε επαφή με ανθρώπους της Ατλέτικο, ύστερα από άδεια που του έδωσαν οι «νερατζούρι»:

«Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του, επομένως μπορεί να… αποδράσει . Ήρθε σε επαφή με την Ατλέτικο, αλλά είχε άδεια από την Ίντερ. Δεν ξέρω κάτι άλλο πέρα από αυτό. Πάντα ήθελε να μείνει στην Ίντερ» δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη στη «Gazzetta dello sport».

Ο Ικάρντι σημείωσε 22 γκολ σε 36 παιχνίδια και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερς στη Σέριε Α, πλάι στο Λούκα Τόνι. Μάλιστα ο 22χρονος έγινε ο νεότερος που καταφέρνει να κερδίσει το «Χρυσό Παπούτσι» στην Ιταλία μετά τον Πάολο Ρόσι το 1978.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται κρίσιμες για το μέλλον του Ικάρντι, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για νέο συμβόλαιο. Μάλιστα δημοσιεύματα βάζουν στο παιχνίδι και την Τσέλσι, η οποία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού προκειμένου να καλύψει το κενό του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.