Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλείνουν» στη Μονακό Φαλκάο και Καρβάλιο!

«Κλείνουν» στη Μονακό Φαλκάο και Καρβάλιο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2013 21:16
Στη Μονακό ενδέχεται να συνεχίσουν τη καριέρα τους οι Ρανταμέλ Φαλκάο και Ρικάρντο Καρβάλιο, με τον άσο της Ατλέτικο να περνάει σήμερα με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο έμπειρος αμυντικός της Ρεάλ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Φαίνεται πως οι μεταγραφές των Μουτίνιο και Ροντρίγκιεζ από τη Πόρτο, άνοιξαν για τα καλά την… όρεξη στους Μονεγάσκους, οι οποίοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση των Φαλκάο και Καρβάλιο.

Για την περίπτωση του Φαλκάο, ο 27χρονος στράικερ πέρασε τα ιατρικά τεστ όπως αναφέρει η «AS» και πλέον απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να υπογράψει συμβόλαιο.

Μια από αυτές είναι η διάρκεια του συμβολαίου του η οποία θα είναι τετραετής ή πενταετής, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ειδικός όρος, κατά τον οποίο μπορεί να αποχωρήσει από την πρώτη του χρονιά, εφόσον το επιθυμεί.

Όσον αφορά το οικονομικό μέρος, ο Κολομβιανός αναμένεται να λαμβάνει ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ η Ατλέτικο αναμένεται να βάλει στα ταμεία της 60 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη, στη Μονακό φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Ρικάρντο Καρβάλιο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πορτογάλο αμυντικό να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τους Μονεγάσκους, ενώ ο ίδιος βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο 35χρονος στόπερ θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα, ενώ άγνωστες παραμένουν ακόμα οι ετήσιες απολαβές του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.