Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμόες: «Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου η ΑΕΚ»

Σιμόες: «Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου η ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2015 01:48
Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης (2/6) ο Αντρέ Σιμόες. «Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου η... AEΚάρα» δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος.

O Αντρέ Σιμόες αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» μισή ώρα μετά από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί στα Σπάτα για να γνωρίσει τον Τραϊανό Δέλλα και τους νέους του συμπαίκτες.
Παρόντες στο αεροδρόμιο ήταν μερικοί φίλοι της «Ένωσης», που έκαναν δώρο στον παίκτη ένα κασκόλ με τα χρώματα της ομάδας καθώς και μια ανθοδέσμη.

«Είμαι μαχητής και αγωνίζομαι για την ομάδα. Αυτό θα κάνω και για τη νέα μου ομάδα. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, που την ξέρει πολύς κόσμος, ενώ είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει κάποια λέξη στα ελληνικά, είπε: «ΑΕΚάρα».

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ είχε ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου απ’ τον Ιανουάριο. Ο 25χρονος προέρχεται από γεμάτη σεζόν στην Πορτογαλία με την Μορεϊρένσε, με την οποία σε 32 αγώνες σημείωσε 6 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.