Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Το Αμβούργο δεν πεθαίνει! (video)

Μπουντεσλίγκα: Το Αμβούργο δεν πεθαίνει! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2015 23:32
Στην Μπουντεσλίγκα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν το Αμβούργο! Σε ένα παιχνίδι-θρίλερ στη Καρλσρούη, οι «δεινόσαυροι» ισοφάρισαν στο 90+1’ και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 115’ (2-1), με αποτέλεσμα να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία.

Για δεύτερη σερί χρονιά το Αμβούργο απέφυγε τον υποβιβασμό στα μπαράζ και παραμένει η μοναδική ομάδα στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ!

Οι «δεινόσαυροι» κέρδισαν με 2-1 την Καρλσρούη στην παράταση και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα στην «Ίμτεχ Αρίνα, γλίτωσαν τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Ντίας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90+1’ απάντησε στο γκολ του Γιαμπό (67') και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, εκεί όπου οι «δεινόσαυροι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή χάρη στο γκολ του Μίλερ (115’).

Η Καρλσρούη χρειάζονταν δύο γκολ και τελικά δεν κατάφερε να σταματήσει το ρολόι στην «Ίμτεχ Αρίνα», το οποίο μετρά τα χρόνια, τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα συνεχούς παρουσίας των «δεινοσαύρων» στην πρώτη κατηγορία.

Μπουντεσλίγκα: Το Αμβούργο δεν πεθαίνει! (video)
Το Αμβούργο, που χρειάζονταν γκολ, είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. Ο αγώνας δεν είχε αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες στα πρώτα 45 λεπτά, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος, όπου το παιχνίδι άνοιξε.

Στο 51’ ο Λασόγκα δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση για το Αμβούργο, ενώ η Καρλσρούη είχε δύο σημαντικές στιγμές με Ναζάροβ (61’) και Γκόρντον (62’) για να ανοίξει αυτή το σκορ.

Στο 66’ ο Λασόγκα απείλησε με κεφαλιά και στο 68’ ο Άντλερ απόκρουσε το σουτ του Ναζάροβ. Ένα λεπτό μετά ο Γκούλντε έσωσε στη γραμμή τη κεφαλιά του Ντίας, ενώ στο 77’ ο Ορλιζχάουζεν είπε «όχι» σε νέα κεφαλιά του Λασόγκα.

Το γκολ ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους, με τον νεοεισελθέντα Γιαμπό να χρίζεται σκόρερ στο 78’. Ο Φαν Ντερ Φάαρτ έκανε το λάθος, ο Χέμινγκς έβγαλε στον Γιαμπό και ο Γερμανός έδωσε το προβάδισμα στην Καρλσρούη.

Το Αμβούργο χρειάζονταν ένα γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα!

Ο Ορλιζχάουζεν έβγαλε το δυνατό σουτ του Λασόγκα στο 80’ και ένα λεπτό μετά ο επιθετικός του Αμβούργου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης ο Ντικμάϊερ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Κλέμπερ αστόχησε με κεφαλιά στο 86’.

Η λύτρωση για τους «δεινόσαυρους» ήρθε στο 90+1’, όταν ο Ντίας με απευθείας εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 1-1, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Το Αμβούργο επέστρεψε από την κόλαση και στον έξτρα χρόνο κατάφερε να πετύχει το δεύτερο πολυπόθητο γκολ.

Ο Στίμπερ συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Μίλερ και ο δεύτερος «έγραψε» το 2-1 στο 115’, δίνοντας σκορ πρόκρισης στο Αμβούργο! Η Καρλσρούη χρειάζονταν δύο γκολ για την άνοδο και στις καθυστερήσεις είχε ευκαιρία για την ισοφάριση, όμως ο Άντλερ απόκρουσε πέναλτι του Χένινγκς, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε. Το ρολόι στην «Ίμτεχ Αρίνα» συνεχίζει να λειτουργεί!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.