Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφυγε από τη Σαμπντόρια ο Μιχαΐλοβιτς

Έφυγε από τη Σαμπντόρια ο Μιχαΐλοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2015 15:13
Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Σαμπντόρια ανακοίνωσε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. «Είναι καιρός για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου», δήλωσε ο 46χρονος.

Μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στον πάγκο της Σαμπντόρια, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Γενοβέζων.

Ο Σέρβος προπονητής ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ιταλική ομάδα και αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως πιθανός αντικαταστάτης του Ράφα Μπενίτεθ στην Νάπολι.

«Η περιπέτεια μου με αυτό τον σύλλογο τελειώνει εδώ. Είμαι περήφανος που αφήνω την ομάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση και θάρρος, η οποία είναι θέση να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Αφήνω μια ομάδα με καλά παιδιά και καλούς παίκτες που μεγάλωσαν πολύ αυτά τα δύο χρόνια. Έβαλα έναν στόχο και τον πέτυχα. Τώρα είναι καιρός για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Φεύγω με χαμόγελο γιατί νιώθω διπλά τυχερός που υπηρέτησα τη Σαμπντόρια ως παίκτης και ως προπονητής» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 46χρονος τεχνικός.

Υπενθυμίζεται ότι η Σαμπντόρια τερμάτισε στην 7η θέση και θα παίξει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ εφόσον η 6η Τζένοα δεν κερδίσει την έφεση για την αδειοδότηση. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Μιχαΐλοβιτς, τα ιταλικά Μέσα παρουσιάζουν τον Βάλτερ Ζένγκα ως το φαβορί τη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.