Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αυτούς θα βρει ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Αυτούς θα βρει ο Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2015 00:51
Μια εκ των Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ και Μονακό θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και «σφράγισε» και μαθηματικά την 1η θέση των πλέι οφ, καθώς και το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» στην κλήρωση της 17ης Ιουλίου θα βρίσκονται στους αδύναμους στο γκρουπ των μη πρωταθλητών και θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπριζ και Μονακό.

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός περάσει στα πλέι οφ, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Εκεί βρίσκονται ήδη ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Βαλένθια, η Λεβερκούζεν, η Λάτσιο και η Σπόρτινγκ, ενώ το «πάζλ» των 10 ομάδων στο γκρουπ των μη πρωταθλητών θα συμπληρώσουν αυτές που θα προκριθούν από τον προηγούμενο γύρο.

Οι αγώνες του 3ου προκριματικού είναι προγραμματισμένοι για τις 28/29 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί για τις 4/5 Αυγούστου.

Εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα εξασφαλίσει αυτόματα θέση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση αποκλεισμού στον 3ο προκριματικό γύρο, τότε θα παίξει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπως έγινε πέρσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.