Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Θρίαμβος και 3η θέση για Λάτσιο! (video)

Σέριε Α: Θρίαμβος και 3η θέση για Λάτσιο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2015 23:52
Η Λάτσιο κέρδισε με 4-2 την Νάπολι μέσα στο «Σαν Πάολο» και εξασφάλισε με εντυπωσιακό τρόπο την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μοιραίος για τους «παρτενοπέι» ο Ιγκουαίν, ο οποίος έφερε το σκορ στο 2-2 (από 0-2) αλλά στη συνέχεια έχασε πέναλτι.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η Λάτσιο κέρδισε με 4-2 τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και «σφράγισε» την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νάπολι χρειάζονταν μόνο νίκη για να «κλέψει» το εισιτήριο από τη Νάπολι και στο 24’ έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ιγκουαίν έβγαλε τον Καγιεχόν σε τετ-α-τετ με τον Μαρκέτι, όμως ο Ισπανός έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι «παρτενοπέι» είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να βρουν το τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα της Λάτσιο, όμως στο 33’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ! Ο Παρόλο επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Ινλέρ και κατέληξε στα δίχτυα του Αντούχαρ.

Η Νάπολι δεν κατάφερε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Καντρέβα έφυγε στην αντεπίθεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0, «παγώνοντας» ξανά το «Σαν Πάολο».

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο ο Ιγκουαϊν κατάφερε να την επαναφέρει στη… ζωή. Ο Αργεντινός μείωσε στο 55’, σκοράροντας από κοντά μετά από πάσα του Καγιεχόν, ενώ ο ίδιος ισοφάρισε σε 2-2 στο 64', στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Μέρτενς.

Οι γηπεδούχοι είχαν επιστρέψει παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 62' λόγω αποβολής του Νταβίδ Λόπεθ! Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 70’, με τον Γκουλάμ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη, όμως στο 75’ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Λούλιτς από τον Μάτζιο.Ο Ιγκουαϊν ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και από ήρωας μετατράπηκε σε μοιραίος παίκτης για την ομάδα του! Η Νάπολι δεν πτοήθηκε και συνέχισε την πίεση για το 3ο γκολ, ωστόσο ο Ονάζι έβαλε τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων.

Ο Νιγηριανός πέρασε στο ματς στο 84’ και ένα λεπτό μετά «έγραψε» το 3-2 μετά από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων! Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κλόζε, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα στη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Τερμάτισε 7η και περιμένει η Σαμπντόρια, εκτός Ευρώπης η Ίντερ


Με τον Ικάρντι να πετυχαίνει δύο γκολ και να μοιράζει δύο ασίστ, η Ίντερ κέρδισε με 4-3 την Έμπολι στο «Σαν Σίρο», ωστόσο έμεινε εκτός Ευρώπης, καθώς η Σαμπντόρια ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Πάρμα και τερμάτισε στην 7η θέση, που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, εκτός αν η 6η Τζένοα κερδίσει την έφεση για την αδειοδότηση.

Στην 4η θέση με +1 από την Νάπολι τερμάτισε η Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε με 3-0 την Κίεβο στο «Αρτέμιο Φράνκι», ενώ με ήττα ολοκλήρωσε τη σεζόν η αδιάφορη Ρόμα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στο «Ολίμπικο» από την Παλέρμο.

Στην 9η θέση ανέβηκε η Τορίνο, η οποία διέλυσε με 5-0 την υποβιβασμένη Τσεζένα ενώ η Σασουόλο επικράτησε με 3-1 της Τζένοα και τερμάτισε στην 12η θέση.

Τέλος, η Κάλιαρι κέρδισε με 4-3 την Ουντινέζε, με τον τραυματία Καρνέζη και τον τιμωρημένο Κονέ να μένουν εκτός αποστολής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.