Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αστεράτος!

Σούπερ Λιγκ: Αστεράτος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2015 22:34
Με γκολ των Μαυρία (10’) και Καρέλη (28’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και «σφράγισε» την 1η θέση των πλει-οφ που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περιπέτειες για τη 2η θέση μπήκε ο «δικέφαλος του Βορρά».

Μετά τη νίκη στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε ξανά τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά με 2-0 στη Λεωφόρο και εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανώτεροι οι «πράσινοι», πήραν δίκαια τη νίκη χάρη στα τέρματα των Μαυρία (10’) και Καρέλη (28’) και έκαναν το 4x4 στα πλει-οφ, διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάνουν σε μεγαλύτερο σκορ, με τον διαιτητή να ακυρώνει καθαρό γκολ του Μπεργκ για οφσάιντ (72').

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε χωρίς νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και υποχώρησε στην 3η θέση με -2 από τον 2ο Αστέρα, τον οποίο αντιμετωπίζει στην Τρίπολη την τελευταία αγωνιστική.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό. Έχοντας την ίδια ενδεκάδα με αυτή της Τούμπας, οι «πράσινοι» μπήκαν επιθετικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πράνιτς επιχείρησε το σουτ, ο Ιτάνζ απόκρουσε ασταθώς και ο Μαυρίας «έγραψε» το 1-0 από κοντά.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο, απειλήθηκαν μόλις μια φορά, με τον Στιλ να προλαβαίνει τον Περέιρα στο 22’, και ο Καρέλης «κλείδωσε» στο 28’ τη νίκη για τους γηπεδούχους. Ο Μαντούρο… πούλησε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Ιτάνζ απόκρουσε το σουτ του Νίνη, όμως ο Καρέλης πήρε το … ριμπάουντ και διπλασίασε το προβάδισμα στης ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Στις καθυστερήσεις το διαγώνιο σουτ του Καρέλη έφυγε άουτ, ενώ ο Μαυρίας δεν μπόρεσε στο 49’ να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ιτάνζ.

Στον αντίποδα, η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτική, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να είχε μόλις μια καλή στιγμή, ένα σουτ του Σαββίδη από το ύψος της περιοχής (66’), με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 72’ ο Παναθηναϊκός βρήκε ξανά δίχτυα, όμως ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι σε καθαρό γκολ του Μπέργκ. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση των πλει-οφ.

Η βαθμολογία των πλει-οφ:


1. Παναθηναϊκός 14 (9-0)
2. Αστέρας 6 (1-4)
3. ΠΑΟΚ 4 (1-4)
4. Ατρόμητος 2 (1-4)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.