Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Μοιρασιά στη Κόρινθο, επεισόδιο Κούγια με αστυνομικό (video)

Football League: Μοιρασιά στη Κόρινθο, επεισόδιο Κούγια με αστυνομικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2015 22:03
Παναχαϊκή και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Κόρινθο, σε παιχνίδι που διακόπηκε προσωρινά λόγω επεισοδίου του Αλέξη Κούγια με αστυνομικό.

Δεν είχε νικητή το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕΚ. Με την «Ένωση» να έχει εξασφαλίσει την άνοδο και τους Αχαιούς να μην έχουν ελπίδες για τη 2η θέση, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην Κόρινθο, σε παιχνίδι που διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό με ένα εντυπωσιακό γκολ του Μπουντόπουλου. Ο Έλληνας άσος εκτέλεσε φάουλ από μακρινή θέση, ο Καραγκιολίδης έκανε λανθασμένη εκτίμηση της πορείας της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο, ο Τραϊανός Δέλλας έκανε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Παρόλα αυτά, η εικόνα της ΑΕΚ ήταν απογοητευτική στο πρώτο μέρος και η Παναχαϊκή είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, φτάνοντας κοντά στο 2-0 με τους Χοτζάλι (14’) και Μπουντόπουλο (17’)΄.

Football League: Μοιρασιά στη Κόρινθο, επεισόδιο Κούγια με αστυνομικό (video)
Η «Ένωση» βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο μέρος, είχε δοκάρι στο 51’ με σουτ του Σαρρή και στο 68’ έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κρισάντους. Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ενώ στο 83’ το παιχνίδι διακόπηκε για 10 λεπτά για επεισόδιο εκτός αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας είχε αρχικά λογομαχία με αστυνομικό και μετά με οπαδούς της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια έγινε χρήση χημικών από την αστυνομία. Ο Γιάχος διέταξε την προσωρινή διακοπή του αγώνα και μετά την εκκένωση του γηπέδου, το ματς ξανάρχισε.

Η διακοπή επηρέασε τους ποδοσφαιριστές και η μοναδική μεγάλη φάση άνηκε στην ΑΕΚ. Στο 87’ ο Ανάκογλου επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ, κρατώντας το 1-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.