Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Ένα βαθμό μακριά από την Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής

Football League: Ένα βαθμό μακριά από την Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2015 21:19
Ένας βαθμός χωρίζει τον Ηρακλή από την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ. Ο «Γηραίος» κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλο στο Καυτανζόγλειο και την επόμενη αγωνιστική μπορεί να «σφραγίσει» και μαθηματικά την άνοδο.

Μετά από τέσσερα χρόνια περιπλάνησης στις μικρές κατηγορίες, ο Ηρακλής είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Παπαδόπουλου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο Καυτανζόγλειο και βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την πρώτη κατηγορία!

Ο «Γηραιός» ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με δυνατό σουτ του Λουκίνα, ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι στο 24’, χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και πίεζαν για ένα δεύτερο γκολ, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ηρακλής χρειάζεται ένα βαθμό στα 3 εναπομείναντα ματς για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Προβάδισμα για την 3η θέση ο Απόλλωνας


Football League: Ένα βαθμό μακριά από την Σούπερ Λιγκ ο Ηρακλής
Προβάδισμα για την 3η θέση πήρε ο Απόλλωνας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κέρδισε με 3-1 την ΑΕΛ στη Ριζούπολη και ξέφυγε με +4 από την 4η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν στο 13’ με σουτ του Ψιανού (η μπάλα κόντραρε στον Τζιώρα και κατέληξε στα δίχτυα). Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο ο Απόλλωνας πέτυχε δεύτερο γκολ στο 39’ με κεφαλιά του Γεωργίου.

Δύο λεπτά μετά, οι «βυσσινί» μείωσαν σε 2-1 με τον Ελιομάρ, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 3ο γκολ στο 60’ με τον Φαρινόλα. Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Απόλλωνας «άνοιξε» τη διαφορά των δύο ομάδων στους τέσσερις βαθμούς, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης.

Η βαθμολογία:


1. ΑΕΚ 26
2. Ηρακλής 22
3. Απόλλων Σμύρνης 13
4. Λάρισα 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.