Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπλάτερ: «Δεν μπορώ να τους ελέγχω όλους»

Μπλάτερ: «Δεν μπορώ να τους ελέγχω όλους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2015 21:31
Για το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στη FIFA μίλησε ο Σεπ Μπλάτερ, ο οποίος δήλωσε πως δεν μπορεί να ελέγχει όλους τους αξιωματούχους της Ομοσπονδίας, ενώ τόνισε πως η FIFA πρέπει να βγει από την λάσπη στην οποία έχει πέσει.

Για πρωτοφανείς και δύσκολες στιγμές για τη FIFA έκανε λόγο ο πρόεδρος της, Σεπ Μπλάτερ, στο πλαίσιο του 65ου συνεδρίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Μια ημέρα πριν τις εκλογές για την προεδρία της FIFA, ο Μπλάτερ ανέφερε πως δεν μπορεί να ελέγχει τους πάντες, ενώ μίλησε για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης:

«Αυτές είναι πρωτοφανείς και δύσκολες στιγμές για τη FIFA. Όσα έγιναν χθες έριξαν μεγάλη σκιά πάνω από το ποδόσφαιρο.. Πράξεις μεμονωμένων ανθρώπων ντροπιάζουν το ποδόσφαιρο και απαιτούνται δράσεις και αλλαγές από όλους μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη φήμη του ποδοσφαίρου και της FIFA να σέρνεται στη λάσπη. Πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα» δήλωσε ο Μπλάτερ και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι με κατηγορούν πως ευθύνομαι εγώ για όλα . Είτε είναι για την απόφαση της ανάθεσης ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου, είτε για ένα σκάνδαλο διαφθοράς. Δεν μπορώ να ελέγχω τους πάντες όλη την ώρα. Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν κακό, θα προσπαθήσουν να το κρύψουν. Δεν θα επιτρέψω οι ενέργειες λίγων να καταστρέψουν τις ενέργειες και την αξιοπρέπεια εκείνων που εργάζονται τόσο σκληρά για το ποδόσφαιρο.

Οι διεφθαρμένοι στο ποδόσφαιρο αποτελούν μειονότητα, όπως και στην κοινωνία. Αλλά και στην κοινωνία πρέπει να συλληφθούν. Οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι εύκολοι για τη FIFA. Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλα άσχημα νέα. Χάσαμε την εμπιστοσύνη που είχαμε και πρέπει να την ξανακερδίσουμε, ξεκινώντας από αύριο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.