Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα και κουνάει… σεντόνι

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα και κουνάει… σεντόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2015 21:31
Με γκολ του Ταυλαρίδη (43’), ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και χρειάζεται ένα βαθμό στο ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ασταμάτητος είναι στα πλει-οφ ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έκαναν το 3x3 στα πλει-οφ και ουσιαστικά εξασφάλισαν την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος στο 43' νίκησε τον Ιτάνζ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ανώτερη η ομάδα του Αναστασίου, η οποία είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα με τη νίκη του ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ομάδα που ξεκινάει την διαδικασία των πλει-οφ με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και δίχως να δεχτεί ούτε γκολ!

«Σαββίδη προχώρα και άλλαξε τα όλα» φώναξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ που αποδοκίμασε έντονα τους παίκτες για την εμφάνιση τους.

Σούπερ Λιγκ: «Άλωσε» την Τούμπα και κουνάει… σεντόνι
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και μέχρι το 25ο λεπτό είχαν τρεις αξιόλογες ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 10’ ο Καρέλης επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 15’ ο Ιτάνζ πραγματοποίησε διπλή απόκρουση σε σουτ των Νίνη και Μαυρία.

Η ομάδα του Αναστασίου είχε νέα ευκαιρία στο 22’ με δυνατό σουτ του Νίνη όμως ο Ιτάνζ δήλωσε ξανά «παρών», κρατώντας το μηδέν. Ο Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού δημιουργούσε αρκετά προβλήματα στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ και στο 32’ είχε ακόμα μια καλή στιγμή για να σκοράρει, όμως το σουτ του έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι.

Με εξαίρεση ένα σουτ του Κίτσιου (20’) που μπλόκαρε ο Στιλ, ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε από τον ΠΑΟΚ και στο 43’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Ταυλαρίδη. Ο Νάνο έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Έλληνας αμυντικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-0.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 45+1’, με τον Στιλ να αποκρούει με το ένα χέρι τη δυνατή κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα. Στην επανάληψη, ο Γεωργιάδης έβαλε στο παιχνίδι τους Περέιρα και Αθανασιάδη στις θέσεις των Πόζογλου και Παπαδόπουλου προσπαθώντας να αλλάξει την απογοητευτική εικόνα της ομάδας του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» παρουσιάστηκε βελτιωμένος, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία για το γκολ της ισοφάρισης. Μάλιστα στο 68’ ο Κλάους αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση μετά από μονομαχία που είχεμε τον Κουτρουμπή.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και ο Στιλ δεν χρειάστηκε να επέμβει ξανά στο παιχνίδι. Αντίθετα ο Ιτάνζ απόκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπεργκ στο 89’, κρατώντας το 1-0 μέχρι το φινάλε.

Η Βαθμολογία των πλέι οφ:

1) Παναθηναϊκός 11
2) ΠΑΟΚ 4
3) Αστέρας Τρίπολης 3
4) Ατρόμητος 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.