Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Βέμερ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Βέμερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2015 20:07
Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης ο Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Πάντερμπορν και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μια μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Γενς Βέμερ προσγειώθηκε το απόγευμα στην Αθήνα και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Ο 29χρονος Γερμανός δεξιός μπακ, που συνοδευόταν από τη σύντροφό του, έμεινε ελεύθερος από τη Πάντερμπορν και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας.

Ο Βέμερ σημείωσε 21 συμμετοχές (ένα γκολ και μία ασίστ) τη φετινή σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Παρότι 29 ετών, αυτή ήταν μόλις η πρώτη του σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2005 από τη δεύτερη ομάδα της Βόλφσμπουργκ και το 2008 πήρε μεταγραφή για την Πάντερμπορν, η οποία εκείνη τη χρονιά αγωνίζονταν στην 3η κατηγορία της Γερμανίας.

Στην πρώτη του χρονιά, ο Βέμερ σημείωσε 17 συμμετοχές (1 γκολ, 6 ασίστ) βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο στη Τσβάιτε Λίγκα. Σε πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας σημείωσε συνολικά 125 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ.

Κατά την άφιξη του, δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους, δηλώνοντας:

«Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση που μου έκανε. Είμαι εδώ για να δω κάποια πράγματα παραπάνω. Είναι μία νέα εμπειρία για εμένα. Για αυτό ήθελα να δω κάποια πράγματα παραπάνω και ήρθα εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια παραδοσιακή δύναμη, ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και γνωστό στην Ευρώπη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.