Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζητάει 50 εκατομμύρια για Οταμέντι η Βαλένθια

Ζητάει 50 εκατομμύρια για Οταμέντι η Βαλένθια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2015 00:31
Το ποσό των 50 εκατ. ευρώ ζητάει η Βαλένθια για την απόκτηση του Νίκολας Οταμέντι, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα σενάρια μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Νίκολας Οταμέντι με τη φανέλα της Βαλένθια έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φέρεται ότι επιθυμεί να φέρει στο «Όλντ Τράφορντ» τον 27χρονο αμυντικό.

Ο ατζέντης του Αργεντινού, Ευοχένιο Λόπεθ υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγαλύτερο σύλλογο, όμως ο πρόεδρος των «νυχτερίδων», Αμαντέο Σάλβο έθεσε ως ελάχιστο όριο τα 50 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή:

«Η Βαλένθια δεν υποκύπτει σε πιέσεις κανενός μάνατζερ. Εάν ο Οταμέντι θέλει να αποχωρήσει, θα πρέπει να βγει και να το πει δημοσίως. Θα φύγει μόνο φυσικά αν κάποια ομάδα φέρει το ποσό που ζητάμε και το οποίο είναι 50 εκατ. ευρώ μίνιμουμ. Ο Οταμέντι είναι παίκτης της Βαλένθια και είμαστε αρκετά χαρούμενοι γι’ αυτό. Δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση και σε κάθε περίπτωση επιθυμούμε την παραμονή του ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Βαλένθια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.