Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πελεγκρίνι: «Θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα»

Πελεγκρίνι: «Θα πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2015 21:33
Σίγουρος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα παρουσιαστεί βελτιωμένη και θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο τη νέα σεζόν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή επιτυχημένη σεζόν, καθώς τερμάτισε 8 βαθμούς πίσω από την Τσέλσι και περιορίστηκε στη δεύτερη θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρόλα αυτά ο Μανουέλ Πελεγκρίνι εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα αντιδράσει και θα μπορέσει να φέρει ξανά τον τίτλο στο Μάντσεστερ τη νέα χρονιά. Μάλιστα, ο Χιλιανός τεχνικός προανήγγειλε αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν:

«Είμαι σίγουρος ότι τη νέα σεζόν θα επιστρέψουμε δυνατότεροι και θα φέρουμε τον τίτλο ξανά στο «Έτιχαντ». Υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώνουμε κάθε χρόνο. Μιλάω κάθε μέρα με τους διοικούντες και αναζητούμε τον καλύτερο τρόπο για να βελτιώσουμε την ομάδα και να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα.

Πιστεύω πως κάθε ομάδα χρειάζεται αλλαγές στο φινάλε κάθε σεζόν. Πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές, να δούμε ποιοι παίκτες θα πρέπει να φύγουν και ποιους παίκτες θα χρειαστεί να αποκτήσουμε
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.