Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε άδεια ο Ηρακλής

Πήρε άδεια ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2015 21:08
Η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον Ηρακλή και του χορήγησε άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα. Δεν έγινε δεκτή η έφεση της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού Βόλου.

Τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές χωρίς κανένα περιορισμό θα έχει ο Ηρακλής. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του «Γηραιού» και του χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Σούπερ Λίγκα όσο και για την Football League.

Χανιά και Τύρναβος εξασφάλισαν άδεια για τη δεύτερη κατηγορία σε αντίθεση με την ΑΕΛ και τον Ολυμπιακό Βόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ–ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής μόνο για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) και όχι για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΑ.

Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ ΠΑΕ.

Έκανε δεκτή την έφεση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937. Κατά συνέπεια ισχύει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για την μη χορήγηση άδειας τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.