Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τη Σάλκε ο Ντι Ματέο

Παρελθόν από τη Σάλκε ο Ντι Ματέο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2015 14:41
Παρελθόν από τον πάγκο της Σάλκε αποτελεί ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Ο Iταλός τεχνικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους «βασιλικούς μπλε» έπειτα από μόλις εφτά μήνες παρουσίας, όπως επισημοποίησε ο σύλλογος.

Όπως αναμενόταν, ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Σάλκε και τη νέα αγωνιστική περίοδο μετά την απογοητευτική σεζόν των «βασιλικών μπλε».

Ο Ιταλός τεχνικός προσελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο ως αντικαταστάτης του Γενς Κέλερ, όμως δεν κατάφερε να οδηγήσει την γερμανική ομάδα στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Με μόλις δύο νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια, η Σάλκε τερμάτισε στην 6η θέση και λίγο έλλειψε να χάσει και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρώην προπονητή τη Τσέλσι συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή των Γερμανών, Χερστ Χελντ, ο οποίος του ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει διάθεση από τη διοίκηση να παραμείνει στη τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους και πλέον η ομάδα του Γκελζενκίρχεν βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.