Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλβες: «Δεν με έχει εκτιμήσει η Μπαρτσελόνα»

Άλβες: «Δεν με έχει εκτιμήσει η Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2015 21:13
Αναποφάσιστος για το μέλλον του δήλωσε ο Ντάνιελ Άλβες. Ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ πέταξε «καρφιά» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα ανακοινώσει την απόφαση για το μέλλον του ο Ντανιέλ Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος εξέφρασε το παράπονο του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν στο σύλλογο, τονίζοντας πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνει στην Μπαρτσελόνα:

«Έχω υπομείνει πολλά φέτος, ακούγοντας πολλές βλακείες. Γι’ αυτό αποφάσισα να μιλήσω γιατί όλα έχουν ένα όριο. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, καθώς αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο τους δύο τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Εξετάζω κάποιες επιλογές και μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα ανακοινώσω την απόφαση μου. Όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι πιο ανακοινώσιμο. Ό,τι κι αν γίνει, η Μπαρτσελόνα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, γιατί εδώ πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», δήλωσε ο Άλβες και πρόσθεσε:

«Δεν θεωρώ πως ο σύλλογος με έχει εκτιμήσει σωστά και αν αισθάνεσαι κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Αρχικά η ομάδα δεν ήθελε να με κρατήσει, αλλά τους τελευταίους 3-4 μήνες άλλαξαν στάση και λένε πως οι εμφανίσεις μου βελτιώθηκαν. Αυτή τη στιγμή είμαι με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, όμως, αν θέλει ο πρόεδρος να με κρατήσει, πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει σε αυτές τις λίγες μέρες που έχουν απομείνει».

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον Λουίς Ενρίκε σχετικά με το μέλλον του, απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του για το μέλλον μου. Έχει αρκετά πράγματα στο κεφάλι του. Το πρόβλημα είναι δικό μου».

Όταν δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφο της μαδριλένικης Marca, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του: «Λυπάμαι για λογαριασμό σας. Δεν απαντώ σε ερωτήσεις από την εφημερίδα σας. Δεν ήθελα να μιλήσω, αλλά πολλά ψέματα έχουν ειπωθεί και γραφτεί. Είπαν πως νοιάζομαι μόνο για τα χρήματα, αλλά δεν είναι έτσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.