Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έχασε και άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Έχασε και άλλο έδαφος ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2015 20:46
Νέο έδαφος στη μάχη για την πρώτη θέση των πλει-οφ έχασε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τούμπα, με τους παίκτες του Γεωργιάδη να είχαν τρία δοκάρια!

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ στα πλει-οφ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό πριν τις μεταξύ τους μονομαχίες σε Τούμπα και Λεωφόρο για την 3η και 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γεωργιάδη προσπάθησε, είχε κλασικές ευκαιρίες και τρία δοκάρια για να σκοράρει, ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Αστέρα, μένοντας χωρίς νίκη στα πλει-οφ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 5ο λεπτό είχαν το πρώτο τους δοκάρι με σουτ του Μακ. Ο Αστερας δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Ιτάνζ στο πρώτο μέρος και ο ΠΑΟΚ έχασε νέα ευκαιρία στο 26’, με τον Σλοβάκο να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» «άγγιξε» το 1-0 και στο 36’ με σουτ του Κάτσε, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Αστέρα. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους, με τους Αρκάδες να μπαίνουν καλύτερα στην επανάληψη και είχαν την πρώτη ευκαιρία με με σουτ του Λούι, το οποίο απόκρουσε ο Ρατς.

Ο Αργεντινός απείλησε ξανά στο 54’ με άστοχο σουτ και η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 65’, με τον Κουλούρη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Πέντε λεπτά μετά ο νεαρός άσος σημάδεψε ξανά το δοκάρι μετά από σέντρα του Μακ, χάνοντας ακόμα μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στο 79’ ο Περέιρα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε σωστά, διώχνοντας σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Γεωργιάδης αντικατέστησε τον Νομπόα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο για την πολύ κακή του εμφάνιση.

Ο Αστέρας έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα στο 83’ λόγω αποβολής του Φερνάντεθ ο οποίος… πρόλαβε να αποβληθεί πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Δύο λεπτά μετά, ο Πόζογλου δεν κατάφερε να ευστοχήσει με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, χάνοντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον ΠΑΟΚ να μένει χωρίς νίκη στα πλει-οφ, όπως και ο Αστέρας, ο οποίος δεν ήταν καλός, αλλά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας πριν τα δύο κρίσιμα ματς με τον Ατρόμητο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.