Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Μουρίνιο και Αζάρ οι κορυφαίοι της σεζόν

Πρέμιερ Λιγκ: Μουρίνιο και Αζάρ οι κορυφαίοι της σεζόν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2015 18:12
Εκτός από τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και στα βραβεία της σεζόν, με τους Ζοσέ Μουρίνιο και Εντέν Αζάρ να ανακηρύσσονται αντιστοίχως ο καλύτερος προπονητής και ο καλύτερος παίκτης της φετινής χρονιάς.

Το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς στην Αγγλία κέρδισε ο Ζοζέ Μουρίνιο, αφήνοντας πίσω του στους Αρσέν Βενγκέρ, Ρόναλντ Κούμαν, Γκάρι Μονκ και Νάιτζελ Πίρσον που ήταν υποψήφιοι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε το συγκεκριμένο βραβείο για 3η φορά στην καριέρα του και ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι ο προπονητής της χρονιάς. Αυτό το βραβείο είναι το κερασάκι στην τούρτα. Όμως η τούρτα είναι πιο σημαντική. Η τούρτα είναι η Πρέμιερ Λιγκ, η τούρτα είναι ο στόχος του προπονητή, του τεχνικού τιμ, της ομάδας και των οπαδών. Δουλεύω για την τούρτα, δεν δουλεύω γι’ αυτό το βραβείο. Είναι ένα βραβείο που ανήκει στον σύλλογο και όχι μόνο σε μένα. Όλοι στην ομάδα δουλέψανε γι’ αυτό».

Από την άλλη, ο Εντέν Αζάρ κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν, μετά από ψηφοφορία στην οποία έλαβαν μέρος παλαίμαχοι παίκτες και δημοσιογράφοι.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Τσέλσι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «μπλε» και πήρε στα χέρια του ακόμα ένα βραβείο μετά από αυτό του κορυφαίου παίκτη της σεζόν από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Τζον Τέρι, Σεσκ Φάμπρεγκας, Νεμάνια Μάτιτς, Σέρχιο Αγκουέρο, Νταβίντ Ντε Χέα, Χάρι Κέιν και Αλέξις Σάντσες ήταν οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.