Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κιελίνι: «Δεν κρατάω κακία στον Σουάρες»

Κιελίνι: «Δεν κρατάω κακία στον Σουάρες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2015 01:25
Για τη μονομαχία του με τον Λουίς Σουάρες στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν κρατάει κακία στον Ουρουγουανό επιθετικό.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Λουίς Σουάρες για πρώτη φορά μετά τον αγώνα της Ιταλίας με την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ, όπου ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα είχε δαγκώσει τον Ιταλό αμυντικό, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από την FIFA.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους δέχτηκε τη συγγνώμη του Σουάρες και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους:

«Έχει περάσει μια εβδομάδα από όταν αποκλείσαμε την Ρεάλ και ο κόσμος με ρωτάει μόνο για τον Σουάρες. Δεν του κρατάω κακία. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Θα τον μαρκάρω όπως έκανα με τον Μπενζεμά, τον Ρονάλντο και τον Μπέιλ. Δεν θα είναι διαφορετικό. Το μόνο πράγμα που με δυσαρέστησε από εκείνο το παιχνίδι είναι ο αποκλεισμός μας από το Μουντιάλ. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Έχει περάσει αρκετός από την τελευταία φορά που σηκώσαμε το τρόπαιο»

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον Κιελίνι, ο Σουάρες θα τεθεί αντιμέτωπος και με τον Πατρις Εβρά, με τις σχέσεις των δύο παικτών να είναι «ψυχρές» μετά τη ρατσιστική επίθεση του Ουρουγουανού στον Γάλλο αμυντικό σε παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011. Πάντως, ο Εβρά δήλωσε πρόσφατα πως θα δώσει κανονικά το χέρι στον Σουάρες:

«Δεν έχει σημασία που θα ξαναπαίξω κόντρα στον Σουάρες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι που θα παίξω στον τελικό. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, περήφανος για το χρώμα μου και θα του δώσω το χέρι μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά, θα τον κάνω σίγουρα να με αισθανθεί στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.