Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολάς: «Δεν φτάνουν τα 50 εκατ. ευρώ για Λακαζέτ»

Ολάς: «Δεν φτάνουν τα 50 εκατ. ευρώ για Λακαζέτ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2015 00:17
Περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ θα πρέπει να καταβάλει μια ομάδα εάν θέλει να αποκτήσει τον Αλεξάντρ Λακαζέτ σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς.

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λιόν. Ο 23χρονος επιθετικός σημείωσε 27 γκολ και 8 ασίστ σε 33 παιχνίδια στη Γαλλία, επιδόσεις που του χάρισαν το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν στο Σαμπιονά.

Οι εμφανίσεις του Λακαζέτ δεν έχουν μείνει απαρατήρητες από τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, ωστόσο εάν μια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν-Μισέλ Ολάς δήλωσε πως οι «λιονέ» θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Γάλλο άσο, ο οποίος αξίζει περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ:

«Τίποτα δεν είναι σίγουρο στο ποδόσφαιρο, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Αλεξάντρ μαζί μας. Τα 50 εκατ. ευρώ δεν θα είναι αρκετά, αυτή δεν είναι η τιμή του. Είναι ανεκτίμητος».

Όσο για το φερόμενο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ολάς δήλωσε: «Με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχω μιλήσει για τον Λακαζέτ και ακούγοντας τον Λοράν Μπλαν δεν έχω την αίσθηση πως θέλει να τον αποκτήσει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.