Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απαλλάχθηκε η Βέροια!

Απαλλάχθηκε η Βέροια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2015 20:29
Αθωωτική για τη Βέροια ήταν η απόφαση της Σούπερ Λιγκ για το περιβόητο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό! Όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, η ΠΑΕ απαλλάχτηκε από τις κατηγορίες λόγω αμφιβολιών κάτι που σημαίνει πως η ομάδα της Ημαθίας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκ.

Απαλλακτική απόφαση πήρε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για τη Βέροια όσον αφορά το περιβόητο αγώνα με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2013, που έχει θεωρηθεί ύποπτο προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους.

Η Βέροια απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών, όπως και ο πρώην μεγαλομέτοχός της Γιώργος Αρβανιτίδης και ο πρώην γενικός αρχηγός της, Γιώργος Λαναρής. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Ημαθίας θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λιγκ εκτός κι αν ασκηθεί έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι σε ποινικό επίπεδο, στον πρώην γενικό αρχηγό της Βέροιας έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο ενώ στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:


Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ.Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατ΄ άρθρα 20, 22, 38, 39 του Π.Κ. της ΕΠΟ έτους 2014. Απαλλάσσει τους 2ο και 3ο εγκαλουμένους λόγω αμφιβολιών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.