Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κρίσταλ Πάλας

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κρίσταλ Πάλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2013 19:56
Στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 8 χρόνια επέστρεψε η Κρίσταλ Πάλας η οποία επικράτησε με 1-0 της Γουότφορντ στην παράταση στον μεγάλο τελικό των πλει-οφ της Τσάμπιονσιπ, και πήρε το «εισιτήριο» για την πρώτη κατηγορία.

Οι «αετοί» του Ίαν Χόλογουεϊ «πέταξαν» για την Πρέμιερ, με τον Κέβιν Φίλιπς να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 105’, εκτελώντας εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Λονδρέζων(θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Η εικόνα της Κρίσταλ Πάλας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού, με τον Μανουέλ Αλμούνια να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν για τη Γουότφορντ, με αποτέλεσμα να στείλει το παιχνίδι στη παράταση.

Εκεί, η ομάδα του Τζιανφράνκο Τζόλα κέρδισε μέτρα και προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο τελικώς δέχθηκε γκολ, και παρά τις προσπάθειες της να ισοφαρίσει, δεν τα κατάφερε, με τον Γουάρντ να διώχνει στη γραμμή του τέρματος της Πάλας στο 119’ από προσπάθεια του Φορεστιέρι.

Έτσι, η Κρίσταλ Πάλας θα ακολουθήσει την Κάρντιφ και την Χαλ στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ τη θέση τους θα καλύψουν οι Γουίγκαν, Ρέντινγκ και ΚΠΡ οι οποίες υποβιβάστηκαν τη φετινή σεζόν.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κρίσταλ Πάλας
Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κρίσταλ Πάλας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.