Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει να επιστρέψει ο Σισέ

Θέλει να επιστρέψει ο Σισέ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2015 15:50
Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό συνεχίζει να εκφράζει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός δήλωσε πως θα βρεθεί την 1η Ιουλίου στην Αθήνα και έγραψε ότι του λείπει ο Παναθηναϊκός, οι οπαδοί του και η πόλη.

Λέτε να ξαναδούμε τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού; Ο Γάλλος επιθετικός, που λατρεύτηκε όσο λίγοι φορώντας την πράσινη φανέλα, έμεινε ελεύθερος από τη Μπαστιά και ο ίδιος εξέφρασε για ακόμα μια φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στους «πράσινους».

Αφού απάντησε σε φίλο του Παναθηναϊκού στο twitter, λέγοντας πως θα επέστρεφε μετά χαράς στην παλιά του ομάδα, ο 34χρονος επιθετικός προανήγγειλε την άφιξη του στην Αθήνα την 1η Ιουλίου και σχολίασε πόσο του λείπει ο Παναθηναϊκός, οι οπαδοί του και η πόλη:

«Τόσο χαρούμενος που έρχομαι στην Αθήνα την 1η Ιουλίου. Mου λείπει η Αθήνα, μου λείπει το σπίτι μου, μου λείπουν οι φαν μου, μου λείπει ο Παναθηναϊκός» , έγραψε ο Γάλλος στο Instragram, ενώ ανέβασε και φωτογραφία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σισέ στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Η διοίκηση δεν αναζητεί επιθετικό με το στυλ του Γάλλου, ο οποίος πριν λίγους μήνες μάλιστα είχε αποκαλύψει πως νιώθει ενοχλήσεις στο ισχίο και ότι πονάει 24 ώρες το 24ωρο.

Ωστόσο, ο Γάλλος φορ είχε δηλώσει πως μπορεί να σφίξει τα δόντια και να παίξει για μια ακόμα σεζόν. Άλλωστε ο ίδιος δείχνει ότι επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τη φανέλα του τριφυλλιού. Τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε μόλις 57 λεπτά (7 συμμετοχές ως αλλαγή) χωρίς να σκοράρει, ωστόσο πέτυχε 4 γκολ σε 4 συμμετοχές σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο Γαλλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.