Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Βαριά ήττα για Τσέλσι στο «Χόθρονς»

Πρέμιερ Λιγκ: Βαριά ήττα για Τσέλσι στο «Χόθρονς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2015 00:23
Την τρίτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 37ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Δύο γκολ ο Μπεραχίνο, κόκκινη ο Φάμπρεγκας.

Με ήττα ολοκλήρωσε τις φετινές εκτός έδρας υποχρεώσεις της η Τσέλσι. Οι «μπλε», που έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα εδώ και δύο εβδομάδες, ηττήθηκαν με 3-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς παίκτες όπως οι Λόφτους-Τσικ, Άκε και Μπράουν.

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Μπεραχίνο, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ, ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 47’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Από την πλευρά της η Τσέλσι είχε μεγάλη ευκαιρία στο 25’ με άστοχο σουτ του Αζάρ και τέσσερα λεπτά μετά ο Φάμπρεγκας αποβλήθηκε για την ανόητη ενέργεια του να κλωτσήσει από μακριά τη μπάλα, πετυχαίνοντας τον Μπραντ στο κεφάλι!. Μάλιστα ο Ισπανός μέσος θα χάσει το τελευταίο αγώνα με την Σάντερλαντ αλλά και τα δύο πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν!

Η Τσέλσι θα μπορούσε να μειώσει στο 57' έχοντας δοκάρι με τον Ρεμί και τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρίτο γκολ με διαγώνιο σουτ του Μπραντ. Η ομάδα του Μουρίνιο έψαξε μέχρι το φινάλε ένα γκολ και είχε μεγάλη στιγμή στο 73', με τον Μίχιλ να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Μάτιτς από τη μικρή περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο Ζοζέ Μουρίνια χάνει παιχνίδι πρωταθλήματος στην Αγγλία με 3-0 μετά την ήττα από την Μίντλεσμπρο το Φεβρουάριο του 2006.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.