Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Κορυφαίος παίκτης ο Λακαζέτ

Σαμπιονά: Κορυφαίος παίκτης ο Λακαζέτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2015 18:19
Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στο γαλλικό πρωτάθλημα αναδείχτηκε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ, ενώ το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη πήγε στα χέρια του Ναμπίλ Φεκίρ.

Μπορεί η Λιόν να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, ωστόσο οι παίκτες της σάρωσαν τα βραβεία της χρονιάς στην εκδήλωση που διοργανώνει η Εθνική Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Γαλλία.

Συγκεκριμένα ο Αλεξάντρ Λακαζέτ αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτης στο φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τους Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, Μάρκο Βεράτι και Χαβιέ Παστόρε.

«Και μόνο η υποψηφιότητα μου ήταν κάτι σπουδαίο, όμως το να επιστρέφω σπίτι με το βραβείο έχοντας να συναγωνιστώ παίκτες όπως οι Ιμπραίμοβιτς, Βεράτι και Παστόρε, είναι πραγματικά πολύ ωραίο» δήλωσε ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος σημείωσε 27 γκολ και 8 ασίστ σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη Λιόν.

Από την άλλη, κορυφαίος νεαρός παίκτης αναδείχτηκε ο Ναμπίλ Φεκίρ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Μάρκο Βεράτι. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε 13 γκολ και 12 ασίστ με τη φανέλα της Λιόν και τον Μάρτιο έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Γαλλίας.

Το βραβείο του προπονητή της χρονιάς πήγε στα χέρια του Λοράν Μπλαν, ενώ κορυφαίος τερματοφύλακας αναδείχτηκε ο Στεβ Μανταντά της Μαρσέιγ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.