Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια η Μπενφίκα

Πρωταθλήτρια η Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2015 02:19
Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για 2η σερί σεζόν αναδείχτηκε η Μπενφίκα. Οι «αετοί» έμειναν στο 0-0 με την Γκιμαράες, ωστόσο η Πόρτο δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπελενένσες (1-1), με αποτέλεσμα η ομάδα του Χόρχε Ζεσούς να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, μια «στροφή» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Μπενφίκα κατέκτησε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας για δεύτερη σερί χρονιά και 34η στην ιστορία της μετά την ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Γκιμαράες και αυτή της Πόρτο (1-1) κόντρα στη Μπελενένσες.

Έτσι, οι «αετοί» διατήρησαν το +3 από την Πόρτο και «σφράγισαν» το πρωτάθλημα μια αγωνιστική πριν το φινάλε, καθώς η ομάδα του Ζεσούς υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους «δράκους».

Όλα έδειχναν ότι η Πόρτο θα έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο, παίρνοντας το προβάδισμα κόντρα στη Μπελενένσες χάρη σε γκολ του Μαρτίνες (44’). Ωστόσο οι γηπεδούχοι σόκαραν την ομάδα του Λοπετέγκι στο 85’, ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1 με τέρμα του Καέιρο.

Την τελευταία αγωνιστική η Μπενφίκα υποδέχεται την Μαρίτιμο, την οποία θα αντιμετωπίσει και στις 29 Μαΐου για τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.