Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκη με «Τόρο» η Ρόμα (video)

Σέριε Α: Νίκη με «Τόρο» η Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2015 02:09
Με γκολ του Βασίλη Τοροσίδη, η Ρόμα κέρδισε με 2-1 την Ουντινέζε και ξέφυγε με +1 από την 3η Λάτσιο, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι των δύο ομάδων στο «Ολίμπικο».

Το λάθος του Μανωλά, που επέτρεψε στην Ουντινέζε να προηγηθεί, δεν ήταν ικανό να στερήσει τη νίκη στην Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» έκαναν την ανατροπή (2-1) στο «Ολίμπικο» και πηγαίνουν με +1 στο ντέρμπι με τη Λάτσιο που θα κρίνει τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ουντινέζε κατάφερε να «παγώσει» το «Ολίμπικο» στο 19’, παίρνοντας το προβάδισμα μετά από γκάφα του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός προσπάθησε να διώξει τη μπάλα στέλνοντας την στον Τερό, ο οποίος δεν κατάφερε να νίκησε τον Ντε Σάνκτις, όμως ο Πέριτσα πήρε το… ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και παρά τις αποκρούσεις του Καρνέζη, σε προσπάθειες των Τότι, Ντε Ρόσι και Ιμπάρμπο, η ομάδα του Γκαρσία ισοφάρισε σε 1-1 στο 45’. Ο Τότι έκανε το γύρισμα για τον Ναινγκολάν, ο οποίος ξεχάστηκε από την άμυνα των φιλοξενούμενων και «εκτέλεσε» από κοντά τον Έλληνα γκολκίπερ.

Στο επόμενο λεπτό η Ουντινέζε είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Γκιγιέρμε για να ξαναπάρει το προβάδισμα, ενώ στο 54’ ο Ντε Σάνκτις είπε «όχι» με το πόδι σε σουτ του Τερό, κρατώντας το 1-1.

Την ανατροπή για τη Ρόμα ολοκλήρωσε στο 65’ ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Έλληνας άσος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βιντμερ και με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στη Σέριε Α.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Χολέμπας, ο οποίος είχε δοκάρι για να πετύχει ακόμα ένα γκολ για την ομάδα του, ενώ στον αντίποδα ο Κονέ αντικατέστησε τον Πέριτσα στο 66’.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.