Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Κρίσταλ Πάλας χάλασε το… πάρτι του Τζέραρντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Η Κρίσταλ Πάλας χάλασε το… πάρτι του Τζέραρντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2015 22:06
Με πρωταγωνιστή τον Ζαχά, η Κρίσταλ Πάλας νίκησε με 3-1 την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και χάλασε το… πάρτι για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Στίβεν Τζέραρντ με την φανέλα των «κόκκινων».

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» την 5η θέση που δίνει το καλό εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ έχασε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Άνφιλντ» και βρίσκονται στο +1 από την 6η Τότεναμ αλλά και στο +2 από την 7η Σαουθάμπτον.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 26ο λεπτό με γκολ του Λαλάνα, ο οποίος σκόραρε και έτρεξε να αγκαλιάσει τον Στίβεν Τζέραρντ, που έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι στο «Άνφιλντ».

Ωστόσο η Κρίσταλ Πάλας ισοφάρισε στο 43’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάντσεον και στην επανάληψη κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς.

Στο 59’ ο Πάρντιου έριξε στο ματς τον Ζαχά και ο Άγγλος κατάφερε να σκοράρει 22 δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, «γράφοντας» το 2-1 μετά από γύρισμα του Μπολάσι. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι φώναξαν για οφσάιντ, σε μια δύσκολη φάση καθώς δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Ζαχά βρίσκονταν μπροστά από τη μπάλα.

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να αντιδράσει, ο Μπολάσι είχε δοκάρι στο 67’ για το 3-1, και ο Μάρει πέτυχε στις καθυστερήσεις το 3ο γκολ των Λονδρέζων. Ο Ζαχά κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι, ο Μινιολέ κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του Μάρεϊ, όμως ο Άγγλος φορ πήρε το… ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.