Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Την συνέτριψε! (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Την συνέτριψε! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2015 16:54
Με τον Μανέ να πετυχαίνει το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, η Σαουθάμπτον συνέτριψε την Άστον Βίλα με 6-1 στο «Σεντ Μέρις» και ανέβηκε προσωρινά στην 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Σαουθάμπτον ξέσπασε στην Άστον Βίλα! Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν διέλυσε τους «χωριάτες» με 6-1 στο «Σεντ Μέρις» και ελπίζει για ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανεβαίνοντας προσωρινά στην 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Άγιους» ήταν ο Σαιντό Μανέ! Ο Σενεγαλέζος σημείωσε τρία γκολ σε λιγότερο από τρία λεπτά (13’, 14’, 16’), πετυχαίνοντας το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Τη σκυτάλη πήρε ο Λονγκ που με δύο προσωπικά του τέρματα στο 26’ και στο 38’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Η Άστον Βίλα πέτυχε το γκολ της τιμής στο 45+3’ με τον Μπεντέκε, ο οποίος μείωσε σε 5-1, σημειώνοντας το 500ο τέρμα της ομάδας του σε εκτός έδρας παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, ωστόσο κατάφερα να πετύχουν ακόμα ένα γκολ με τον Πελέ, ο οποίος διαμόρφωσε στο 81’ το τελικό αποτέλεσμα, μετά από ασίστ του Μανέ.

Με τη νίκη της, η Σαουθάμπτον έφτασε τους 60 βαθμούς και προσπέρασε προσωρινά την Τότεναμ στην 6η θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Να σημειωθεί πως και η 7η θέση θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο εφόσον η Άρσεναλ κερδίσει το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στην Άστον Βίλα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.