Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάραγχερ: «Ο Μπέιλ πρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία»

Κάραγχερ: «Ο Μπέιλ πρέπει να επιστρέψει στην Αγγλία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2015 02:09
Ο Τζέιμι Κάραγχερ συμβούλεψε τον Γκάρεθ Μπέιλ να αποχωρήσει από τη Ρεάλ το φετινό καλοκαίρι και να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ κατηγόρησε τους οπαδούς της «βασίλισσας» για τις αποδοκιμασίες στον Ουαλό άσο. Τι είπε για Ρονάλντο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποδοκιμάστηκε για ακόμα μια φορά από τους φίλους της Ρεάλ μετά τον αποκλεισμό της «βασίλισσας» από τη Γιουβέντους και οι φήμες για μεταγραφή σε αγγλική ομάδα έχουν πάρει... φωτιά.

Μάλιστα, ο Τζέιμι Κάραγχερ συμβούλεψε τον Ουαλό άσο να επιστρέψει στην Αγγλία, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να σκεφτεί ούτε λεπτό το ενδεχόμενο παραμονής στη Μαδρίτη εφόσον του παρουσιαστεί η ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα απολάμβανε ιδιαίτερες τιμές άμα έπαιζε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Και μόνο με όσα πέτυχε την πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη, θα έπρεπε να είχε κερδίσει τη φιλική συμπεριφορά του κόσμου. Ένα καθοριστικό γκολ σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ; Μια εντυπωσιακή ενέργεια που έκρινε τη νίκη στον τελικό Κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα; Όλα αυτά δεν λένε τίποτα εάν ο κόσμος της ομάδας σου –που αγαπάει να αναζητά αποδιοπομπαίους τράγους- σε αποδοκιμάζει» έγραψε σε άρθρο του στη «Daily Mail» ο Κάραγχερ και πρόσθεσε:

«Βλέποντας το παιχνίδι της Τετάρτης, όπου η Γιουβέντους διέλυσε τα όνειρα της Ρεάλ για το ριπίτ, είδα έναν παίκτη άτολμο και χωρίς εμπιστοσύνη. Ο Μπέιλ έχει χάσει την σπίθα του. Για να την ξαναβρεί, θα πρέπει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ το καλοκαίρι. Εάν έχει ευκαιρία να επιστρέψει, πρέπει να την αρπάξει και με τα δύο χέρια. Ότι και να κάνει στη Ρεάλ, θα δίνει μια μάχη που θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να κερδίσει.

Ο Ρονάλντο δεν θέλει να επισκιάζεται. Θέλει να είναι πάντα ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ. Δεν τον γνωρίζω αλλά δεν ξέρω γιατί αντιδρά έτσι. Κοιτάξτε μόνο πως αντέδρασε όταν ο Μπέιλ σκόραρε αντί γι' αυτόν απέναντι στη Λεβάντε. Πρέπει ο Μπέιλ να συμβιβαστεί με αυτό; Όσο ο Ρονάλντο συνεχίζει να αντιδρά έτσι όταν ο Μπέιλ κάνει κάτι που δεν του αρέσει, τόσο το «Μπερναμπέου» θα τον αποδοκιμάζει
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.