Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Τσέλσι ο Νάθαν

Και επίσημα στην Τσέλσι ο Νάθαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2015 21:18
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Βραζιλιάνος, Νάθαν. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νάθαν στην Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε αποκαλύψει μέσω Instagram τη μεταγραφή του και την Πέμπτη (14/5) ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του.

Ο 19χρονος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο (δεν έγινε γνωστή η διάρκεια του), με το ποσό της μεταγραφής από την Ατλέτικο Παραναένσε να υπολογίζεται στα 4,5 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Τσέλσι, την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ελπίζω να μάθω πολλά και να βελτιώσω το παιχνίδι μου», δήλωσε ο Νάθαν, ο οποίος είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στη χώρα του.

Ο νεαρός άσος «έλαμψε» με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Παίδων του 2013, πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε πέντε παιχνίδια. Παρόλα αυτά ο ποδοσφαιριστής δεν είχε αρκετό χρόνο στην Ατλέτικο Παραναένσε, μετρώντας μόλις τρεις συμμετοχές ως βασικός στο περσινό πρωτάθλημα.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Νάθαν έγινε ο 5ος Βραζιλιάνος της Τσέλσι μετά τους Ραμίρες, Γουίλιαν, Οσκάρ και Φελίπε Λουίς. Παρόλα αυτά το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραχωρηθεί δανεικός, κάτι που έγινε φέτος με τους νεαρούς Βραζιλιάνους, Γουάλας και Πιαζόν, οι οποίοι παραχωρήθηκαν σε Φίτεσε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.