Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια η Αμέρικα με απίστευτη ανατροπή!

Πρωταθλήτρια η Αμέρικα με απίστευτη ανατροπή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2013 10:45
Πρωταθλήτρια Μεξικού αναδείχθηκε η Κλαμπ Αμέρικα, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες από το 14’ κόντρα στην Κρουζ Αζούλ, έμεινε πίσω στο σκορ και ήθελε δύο γκολ στο 89’, πήγε το παιχνίδι στην παράταση χάρη σε κεφαλιά-ψαράκι του τερματοφύλακα της (!) στο 90+3’ και το πήρε στα πέναλτι!

Ούτε βραβευμένος σκηνοθέτης δεν θα μπορούσε να φανταστεί εύκολα αυτό που έγινε στον δεύτερο τελικό των πλει-οφ του Μεξικο. Με το 1-0 στην πλάτη από το πρώτο παιχνίδι, η Αμέρικα χρειαζόταν δύο τέρματα στην έδρα της για να πάρει αυτή το πρωτάθλημα, ωστόσο ο αγώνας δεν ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο γι’ αυτήν.

Μόλις στο 14’ ο Μολίνα είδε την απευθείας κόκκινη, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες, ενώ στο 20’ ο Γκουτιέρεζ έκανε το 1-0 υπέρ της Κρουζ Αζούλ, με αποτέλεσμα η Αμέρικα να θέλει δύο γκολ για να πάει το παιχνίδι στην παράταση (δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ).

Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 73’ για να «κλειδώσουν» το πρωτάθλημα καθώς σημάδεψαν το δοκάρι.

Πρωταθλήτρια η Αμέρικα με απίστευτη ανατροπή!
Ωστόσο η Αμέρικα δεν το έβαλε κάτω και στο 89’ ο Μοσκέρα έκανε το 1-1 με κεφαλιά, σηκώνοντας το γήπεδο στο πόδι. Όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων βγήκαν μπροστά, και τελικώς στο 90+3’, ο τερματοφύλακας, Μοισές Μουνιόθ, με φοβερή κεφαλιά-ψαράκι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή χτύπησε πρώτα στον Κάστρο της Κρουζ Αζούλ.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση όπου το σκορ παρέμεινε ως είχε, και τελικώς ο τελικός κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι ποδοσφαιριστές της Αμέρικα ήταν απόλυτα εύστοχοι και επικρατώντας με 4-2, πανηγύρισαν αυτή την επική κατάκτηση του τίτλου, ο ποίος είναι ο 11ος στην ιστορία του συλλόγου.

Πρωταθλήτρια η Αμέρικα με απίστευτη ανατροπή!
Πρωταθλήτρια η Αμέρικα με απίστευτη ανατροπή!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.