Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro U17: Ήττα στις καθυστερήσεις και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Euro U17: Ήττα στις καθυστερήσεις και αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2015 19:51
Η Εθνική Παίδων δεν κατάφερε να περάσει στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17. Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 1-0 από τη Γαλλία χάρη σε γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και έχασε στην ισοβαθμία την πρόκριση από την Ρωσία.

Άτυχη στάθηκε η Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήθελε νίκη ή ισοπαλία κόντρα στη Γαλλία για να πάρει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, όμως το γκολ του Ραμπό στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στους «τρικολόρ» (1-0) και χάρισε την πρόκριση στη Ρωσία, μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στην Σκωτία.

Μοιρασμένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είχαν ευκαιρίες για γκολ, όμως αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Γαλλία χάρη σε γκολ του Ραμπό, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή δυο λεπτά πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του αγώνα.

«Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε. Αξίζουν πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας για τη συνολική εικόνα τους σε όλο το τουρνουά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν τελείωσε τίποτα για τα παιδιά. Το μέλλον είναι μπροστά τους και αξίζει να προσεχτούν γιατί έχουν και ταλέντο και πάθος», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος

Γαλλία: Ζιντάν- Μαουασά, Ντουκούρ, Σαμπά, Ντανγκέρ, Μακενγκό, Ρέινε Αδελαΐντ (57' Μπουτομπά), Ζανβιέρ, Ρουΐς, Πελικάν (78' Ραμπό), Ικονέ (62' Ουπαμεκανό).

Ελλάδα: Σιαμπάνης- Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσος, Λάμπρου, Μίγγος, Παυλίδης, Χατζηδίμπας (54' Κιρτζιαλίδης), Λημνιός (79' Φουάσης), Τσίγγος (54' Δοδοντσάκης).

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Γαλλία 9 (7-0)
2. Ρωσία 4 (4-3)
3. Ελλάδα 4 (3-3)
4. Σκωτία 0 (0-8)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.