Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατηγορούμενος και ο Μαρινάκης

Κατηγορούμενος και ο Μαρινάκης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2015 09:25
Για «δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια» κατηγορείται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο του ανακριτή διαφθοράς.

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» έφερε στην επιφάνεια το κατηγορητήριο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης, φέρονται να έχουν συμφωνήσει «με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα» των ομάδων τους από τις 6 Ιανουαρίου του 2013.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε μέρος του δικαστικού εγγράφου στο οποίο αναφέρεται πως «… οι πρόεδροι των δύο ομάδων συμφώνησαν με αθέμιτες ενέργειες να διαμορφώσουν το τελικό σκορ του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις και με τις πράξεις τους πέτυχαν τον σκοπό που επεδίωκαν».

«O πρόεδρος της ΠΑΕ Βέροια Γεώργιος Αρβανιτίδης, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, πάντως πριν τις 6/1/2013, ημερομηνία διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια, συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος του ως άνω αγώνα, ήτοι να λήξει με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, πλην όμως η γηπεδούχος ομάδα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Βέροιας ήταν αποδυναμωμένη λόγω απουσίας παικτών που εξέτιαν ποινές από κάρτες, δεν είχε καλή απόδοση, με αποτέλεσμα το ημίχρονο του αγώνα να λήξει ισόπαλο 0-0».

Για το συγκεκριμένο αγώνα έχει ήδη έχει ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κατά της Βέροιας, του Γιώργου Αρβανιτίδη και του γενικού αρχηγού Γιώργου Λαναρή, ενώ μένει να φανεί αν θα γίνει το ίδιο και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εφόσον κάτι τέτοιο συμβεί, τότε οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν με υποβιβασμό εφόσον μετά τη σχετική δίκη κριθεί η ενοχή τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.