Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με ηχηρές απουσίες το Μεξικό στο Κόπα Αμέρικα

Με ηχηρές απουσίες το Μεξικό στο Κόπα Αμέρικα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2015 02:51
Ο Μιγκέλ Ερέρα ανακοίνωσε την αποστολή του Μεξικού για το Κόπα Αμέρικα της Χιλής αφήνοντας εκτός ηχηρά ονόματα όπως οι Τσιτσαρίτο, Τζόναθαν Ντος Σάντος και Έκτορ Ερέρα. Εκτός και ο Πουλίδο.

Μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη βρίσκονται στην αποστολή του Μεξικού για το Κόπα Αμέρικα της Χιλής. Ο λόγος για τους Ράφαελ Μάρκεζ, Ραούλ Χιμένες, Χεσούς Κορόνα και Χαβιέρ Ακίνο.

Ο Μίγκελ Ερέρα αποφάσισε να αφήσει εκτός μεγάλα ονόματα των «Ελ Τρι» όπως οι Τσιτσαρίτο Ερνάντες, Τζόναθαν Ντος Σάντος, Έκτορ Ερέρα, Ορίμπε Περάλτα και Αντρές Γουαρδάδο και μένει να φανεί αν ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού θα τους καλέσει για το «Gold Cup» που ξεκινάει τον Ιούλιο.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Άλαν Πουλίδο ο οποίος βρίσκονταν στην αποστολή του Μεξικού για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά με μόλις 6 αγώνες όλη τη σεζόν ήταν αδύνατο να βρεθεί στους «εκλεκτούς» του Ερέρα.

Η αποστολή του Μεξικού:


Τερματοφύλακες: Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα), Ερνάντες (Βερακρούς)

Αμυντικοί: Μάρκεζ (Βερόνα), Κοράλ (Κερετάρο), Χεράρντο Φλόρες (Κρουζ Αζούλ) Αγιάλα (Τίγκρες), Χούλιο Ντομίνγκες (Κρουζ Αζούλ), Σαλσίδο (Γουαδαλαχάρα), Μιγκέλ Ερέρα (Πατσούκα), Αλντρέντε (Σάντος Λαγκούνα), Βελάρντε (Μόντερει)

Μέσοι: Οσούνα (Κερετάρο), Μεντίνα (Άτλας) Ουέμεθ (Τιχουάνα), Κορόνα (Τβέντε), Ακίνο (Ράγιο Βαγιεκάνο), Μόντες (Λεόν) Φαμπιάν (Γουαδαλαχάρα).

Επιθετικοί: Ραούλ Χιμένεθ (Ατλέτικο), Εντουάρντο Ερέρα (Πούμας), Εσκιέντα (Τίγκρες) Βουόσο (Τσιάπας)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.