Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με νέα πρόσωπα η Ουρουγουάη στο Κόπα Αμέρικα

Με νέα πρόσωπα η Ουρουγουάη στο Κόπα Αμέρικα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2015 01:10
Την προεπιλογή της Εθνικής Ουρουγουάης για το Κόπα Αμέρικα της Χιλής, που ξεκινάει στις 11 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Όσκαρ Ταμπάρες. Εκτός ο τιμωρημένος Σουάρες και ο Φορλάν που αποσύρθηκε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες ανακοίνωσε την ομάδα που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 11 Ιουνίου – 4 Ιουλίου στα γήπεδα της Χιλής.

Ο 68χρονος τεχνικός άφησε εκτός αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πιο ηχηρή απουσία αυτή του Λουίς Σουάρες, ο οποίος είναι ακόμα τιμωρημένος λόγω του επεισοδίου με τον Κιελίνι, στον αγώνα της Ουρουγουάης με την Ιταλία.

Εκτός, σε σχέση με την ομάδα του Μουντιάλ, έμεινε επίσης ο Ντιέγκο Φορλάν (αποσύρθηκε από την Εθνική ομάδα της χώρας του), όπως και οι Ντιέγκο Λουγκάνο, Μάρτιν Κάσερες, Ντιέγκο Πέρες και Γκαστόν Ραμίρες.

Να σημειωθεί πως η Ουρουγουάη βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο και θα αντιμετωπίσει την Τζαμάικα, την Αργεντινή (16/6, Λα Σερένα) και την Παραγουάη.

Η προεπιλογή της Εθνικής Ουρουγουάης για το Κόπα Αμέρικα (η τελική 23αδα θα ανακοινωθεί την 1η Ιουνίου):


Τερματοφύλακες: Φερνάντο Μουσλέρα (Γαλατάσαράι), Μαρτίν Σίλβα (Βάσκο), Ροντρίγκο Μουνιόζ (Λιμπερτάδ)

Αμυντικοί: Μάξι Περέιρα (Μπενφίκα), Ματίας Αγκιρεγκαράι (Εστουδιάντες), Χοσέ Μαρί Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ντιέγκο Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σεμπαστιάν Κοάτες (Σάντερλαντ), Εμιλιάνο Βελάσκες (Χετάφε), Γκαστόν Σίλβα (Τορίνο), Άλβαρο Περέιρα (Εστουδιάντες), Ματίας Κορούχο (Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε), Χόρχε Φουσίλε (Νασιονάλ)

Μέσοι: Καμίλο Μαγιάδα (Ρίβερ Πλέιτ), Άλβαρο Γκονσάλες (Τορίνο), Κάρλος Σάντσες (Ρίβερ Πλέιτ), Αρέβαλο Ρίος (Τίγκρες), Ουάλτερ Γκαργκάνο (Νάπολι), Γκουσμάν Περέιρα (Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε), Νικολάς Λοδέιρο (Μπόκα Τζούνιορς), Κριστιάν Ροντρίγκες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χιορχιάν Ντε Αρασκαέτα (Κρουζέιρο)

Επιθετικοί: Ντιέγκο Ρολάν (Μπορντό), Χόναταν Ροντρίγκες (Μπενφίκα), Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν), Κριστιάν Στουάνι (Εσπανιόλ), Αμπέλ Ερνάντες (Χαλ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.