Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Σώθηκε ο Πανιώνιος, στην 3η θέση ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Σώθηκε ο Πανιώνιος, στην 3η θέση ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2015 22:02
Ο Πανιώνιος έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, παρότι έπαιζε από το 69’ με αριθμητικό μειονέκτημα, και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του. Υποχώρησε στην 3η θέση ο «δικέφαλος του Βορρά» που μπαίνει με δύο βαθμούς στα πλει-οφ.

Τη συμμετοχή του στην πρώτη κατηγορία εξασφάλισε ο Πανιώνιος. Σε ένα κακό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, οι «κυανέρυθροι» έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ και γλίτωσαν τον υποβιβασμό σε τετραπλή ισοβαθμία.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές και πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, έχοντας μόλις μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος με σουτ του Κίτσου που έδιωξε ο Οικονόμου (19’). Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 42’, με τον Γιάννου να αστοχεί με κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή.

Ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο μέρος και στο 61’ φώναξε για πέναλτι για ανατροπή του Χατζηισαϊα από τον Βίτορ. Τρία λεπτά μετά ο Κάτσε έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Χατζηισαϊα και στο 69’ ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη τον Τασουλή για διαμαρτυρία.

Οι γηπεδούχοι κλείστηκαν πίσω ώστε να διαφυλάξουν το μηδέν, όμως ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε καθόλου. Στα τελευταία λεπτά γινόντουσαν συνεχώς καθυστερήσεις, με αποκορύφωμα τις τρεις μπάλες που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και ο Πανιώνιος έμεινε στην Σούπερ Λιγκ.

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην 3η θέση και θα μπει στα πλει-οφ οφ με 2 βαθμούς, όπως και ο Παναθηναϊκός.

Η βαθμολογία των πλει-οφ:


Παναθηναϊκός 2
ΠΑΟΚ 2
Αστέρας Τρίπολης 1
Ατρόμητος 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.